Avustukset

Uutta! Suomen Harrastajateatteriliitto tukee harkinnanvaraisesti hakemusten perusteella koronavirustilanteen takia vaikeaan taloudelliseen ahdinkoon joutuneita jäsenteattereitaan. Tiedote aiheesta tässä linkissä.

Tärkeää! Kriisirahasto on tilapäinen harkinnanvarainen apu ja tarkoitettu vain äärimmäisessä hädässä oleville jäsenteattereillemme koronaviruksen aiheuttamaan merkittävään taloudelliseen ahdinkoon.

Taloudellinen tilanne tulee hakemuksen yhteydessä todentaa vuoden 2019 tilinpäätöstiedoilla
Mukaan liitetään lisäksi ajantasainen vuoden 2020 työbudjetti. Liitteeksi lisätään vapaamuotoinen selostus ja perustelut taloudelliselle tuen tarpeelle. Tukea haetaan jäsenintraan kirjautuneena 26.4.2020 mennessä.

Hae tukea täällä.

 

Suomen Harrastajateatteriliitto tukee jäsenteattereidensa toimintaa tuotanto- ja koulutusavustuksilla.

Tuotantoavustuksia voivat hakea kaikki Suomen Harrastajateatteriliiton jäsennäyttämöt. Tuotantoavustuksia haetaan vuosittain 15.4. mennessä. Hakuaikaa vuonna 2020 on jatkettu normaalista poiketen 31.5.2020 saakka.

HUOM! Jos olet tehnyt jo hakemuksen mutta vallitsevassa tilanteessa suunnitelmat ovat muuttuneet, täytä hakemus päivitetyillä tiedoilla tai vedä hakemuksesi pois jos tuotanto on peruuntunut kokonaan. Ilmoita peruuntumisesta sht(at)shtl.fi

Tuotantoavustusta myönnetään esitysten tuotanto- ja palkkakustannuksiin. Avustusta ei myönnetä näyttämön perustoimintaan, kuten vuokriin, siivouksiin, laitehankintoihin tai elintarvikkeisiin. Avustusta hakevan esityksen ensi-ilta tai koulutus voi olla myös ennen haun päivämäärää. Kiinnittäkää huomiota talousarviota laatiessanne, että teille mahdollisesti myönnetty Suomen Harrastajateatteriliiton avustus on vain osa tuotoista.

Tuotantoavustusten lisäksi tukea voi saada jäsenteattereidemme kouluttautumiseen. Tukea voi saada hakemalle sitä lyhyillä perusteluilla koulutus- ja ohjaustoimikunnalta ympäri vuoden. Koulutus- ja ohjaustoimikunta tekee päätöksen hakemuksen perusteella. Tuen määrä on 375 € / teatteri ja tuen ehtona on, että koulutus järjestetään Suomen Harrastajateatteriliiton kautta.

Avustukset myöntää Suomen Harrastajateatteriliiton koulutus- ja ohjaustoimikunta.

 

TUOTANTOAVUSTUSHAKEMUS

LISÄTIETOJA

Tuontantoavustukset: Minna Ahlfors, minna.ahlfors@shtl.fi, puh. 050-917 0062

Koulutustuet, mari.saarinen@shtl.fi, puh.050 468 2138