ODOTTAMATON VIERAS

Kylmä marraskuinen yö Etelä-Walesissa. Bristolin kanaalin sumutorven kumea huuto. Kartano kietoutuneena usvaan. Mitä salaisuuksia paljastuu, kun ovi aukeaa ja odottamaton vieras astuu sisään?

Maaliskuussa 2017 nähdään Teatteri Akselissa Suomen kantaesitys Agatha Christien näytelmästä Odottamaton vieras (The Unexpected Guest). Tätä hetkeä ovat Christie -fanit odottaneet!

Christie punoo jälleen juonen, joka pitää katsojan jännityksessä aivan viime hetkeen asti. Mikään ei tunnu olevan sitä, miltä näyttää. Sumuisessa säässä autollaan ojaan ajanut Michael Starkwedder hakee apua läheisestä kartanosta ja huomaa samalla tulleensa murhan tapahtumapaikalle. Talon rouva, Laura Warwick, tunnustaa Starkwedderille tappaneensa miehensä, mutta tapahtumien edetessä ensin niin selvältä vaikuttanut kuvio alkaakin hiljalleen hämärtyä…

Odottamaton vieras on Christietä parhaimmillaan: luvassa on yllättäviä juonenkäänteitä, valheita ja toinen toistaan epäilyttävämpia hahmoja.

Agatha Christie tunnetaan rikoskirjallisuuden kiistattomana kuningattarena, jonka näytelmiä ja romaaneihin perustuvia tv-sarjoja esitetään ympäri maailmaa. Vuonna 1958 Lontoossa ensi esityksensä saanut Odottamaton vieras nähdään nyt ensimmäistä kertaa suomalaisella näyttämöllä. Teatteri Akselille näytelmän suomentaa Petra Lähde ja sen ohjauksesta vastaa Emmi Louhivuori.
Muut tiedot:
Syksyn lisäesitykset: ti 22.8. klo 19 / ti 29.8. klo 19 / ti 5.9. klo 19 / ke 6.9. klo 19 / to 7.9. klo 19 / la 9.9. klo 17.

LIPPUHINNOISTA
Peruslippu 16 €
Alennuslippu 14 € (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet, siviili-palvelusmiehet, invalidit, lapset)

Ryhmät: 14€ (15 henkeä tai enemmän)

Koululaiset ryhmissä: 12€/henkilö, opettaja ilmaiseksi
Saattajat ja tukihenkilöt: 0 euroa.

Koko näytös (max. 60 henkilöä): 720€
Koko näytös tarjoilulla (pulla+kahvi): 840€
(Koko näytöstä varattaessa maksu vähintään kaksi viikkoa ennen esitystä.)

HUOM: Maksuvälineenä käyvät vain käteinen tai Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit. Lähin nostoautomaatti löytyy 50 metrin päästä K-market Kivikukkaron kulmalta (Yliopistonkatu 29b).

Esteettömyys
Teatteri Akseli on täysin esteetön. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaan teatteritilaan pääsee hissillä (68 x 100 cm) ja itse teatterissa on pääsy kaikkialle sekä pyörätuolilla että rollaattorilla. Teatterissamme on myös inva-wc.

Nimi: ODOTTAMATON VIERAS
Kirjailija: Agatha Christie
Ohjaus: Emmi Louhivuori
Ensi-ilta: 22.08.2017
Milloin: 19:00
Teatteri: Teatteri Akseli
Osoite: Humalistonkatu 8A, 20100 Turku
Kotisivut: http://teatteriakseli.fi/vieras/