Riäkkyteatteri esittää: Saiturin joulu

Charles Dickensin klassikkotarina Saiturin joulu on Riäkkyteatterin syksyn 2017 produktio. Ensi-ilta on perjantaina 15.12. klo 18.00 Rääkkylän koulukeskuksen auditoriossa, osoitteessa Paksuniementie 7.

Joulun henkeä nostattava tarina on pienen kylän, Rääkkylän, yhteinen ponnistus. Lavalla nähdään yli kaksikymmentä esiintyjää lapsista aikuisiin. Saituria näyttelee karismaattinen Ilpo Jorasmaa. Esityksessä myös lauletaan, soitetaan ja tanssitaan – riemuitaan joulun tunnelmasta! Katsojat saavat sydämeensä hippusellisen joulun taikaa.

”Humpuukia koko joulu!” ajattelee Saituri ja paiskaa oven kiinni sekä avunpyytäjien että laulavien lasten nenän edestä. Saiturilla ei ole halua nauttia joulunajan hyväntahtoisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Saituri aikoo viettää joulunsa yksin haalean teekuppinsa kanssa, niin kuin aina ennenkin. Yöllä Saituri saa yllättäen vieraakseen joulun henget. Ne antavat hänelle mahdollisuuden peilata elämäänsä ja sen menneitä, nykyisiä ja tulevia tapahtumia. Hetket henkien kanssa ovat hengästyttäviä. Onko ikuisen saiturin liian myöhäistä muuttua? Kuinka käy, kun jouluaamu koittaa?

Näytelmän ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Kirsi Koskelo. Musiikin ohjauksesta vastaavat musiikkipedagogit Mammu Koskelo ja Jukka Kyllönen.

Muut esitykset:
La 16.12. klo 14 ja 18
Su 17.12. klo 14 ja 18
Esityksen kesto noin tunti.

Liput: 10€/5€
Ennakko- ja ryhmävaraukset: info.riakkyteatteri(at)gmail.com tai 040 528 4199.

Nimi: Riäkkyteatteri esittää: Saiturin joulu
Kirjailija: Charles Dickens
Ohjaus: Kirsi Koskelo
Ensi-ilta: 15.12.2017
Milloin: 18.00
Teatteri: Riäkkyteatteri
Osoite: Rääkkylän koulukeskuksen auditorio, Paksuniementie 7.
Kotisivut:  www.riakkyteatteri.net