KAIKKI KISSAN TÄHÄREN! (Komedia) ensiesitys Kauhavan Nuorisoseuralla 2002

Hamletti -niminen kollikissa aiheuttaa mm. silmätulehduksen, polkupyöräkolariin päättyvän harjakaismatkan, romantiikan järjestelyjä. Terveysasemalla tulee erinäisiä sekaannuksia raskausepäilyistä myrkytysepäilyksiin. Eipä vältytä rajulta yhteenotolta poliisinkaan kanssa.

OLIS ERES YKS LEHEMÄ (Komedia) ensiesitys Kauhavan Nuorisoseuralla 2004

Puhelinkopissa on tungosta, kun yksi emäntä yrittää päästä soittamaan hätiin palokuntaa ja toinen eläinlääkäriä. Sukupolvenvaihdoksen myötä lehmät pistetään pois. Raittiudestaan tunnetulle emännälle sattuvan vahingon takia meinaa mennä testamenttikin uusiksi. Mallorcan matkalla kolme emäntää pistää asioita järjestykseen.

(Näytelmässä on kaksi vaihtoehtoista loppua.)
OIKEETA IHIMISIÄ (Komedia) ensiesitys Kauhavan Nuorisoseuralla 2006

Nuoripari muuttaa maalle ja kylän emännät tietävät, miten asioiden pitää olla ”oikeiden ihmisten” elämässä. Vanhan ja uuden emännän sama etunimi sekoittaa asioita. Maatilamatkailua puuhataan, ensimmäisellä vieraalla sattuu olemaan sama nimi kuin vasta hankitulla emakolla. Kottikärryistä tiputaan ja mopo karkaa käsistä konkreettisesti. Myös romantiikkaa.

NUKERINKUTEETA JA SUKULAASIA (Komedia) ensiesitys Kauhavan Nuorisoseuralla 2009

Kaksi tarmokasta naista ”huushollaavat” maalaistaloa. Talonpitoon uppoaa rahaa, Amerikasta on tulossa kaukaista sukua visiitille, rahanhankintakeinoja on löydettävä mm. matonkudonnasta, savi- ja muurahaispesähoidoista sekä ennustuspalveluista. Sukua tai ei sukua, romantiikkaakin on kuitenkin ilmassa. (nukerinkure=matonkude).

Lisätiedot ja kyselyt:

0503413502 / Maija-Liisa Isosomppi