Teemme RyhmisNuoret: nuortenteatteri maahanmuuttajien tukena nimisen hankkeen nimissä monikulttuurista nuortenteatteria yhteistyössä maahanmuuttajille valmentavaa koulutusta tarjoavien oppilaitosten kanssa. Hanketta rahoittaa Kepan koordinoima Frame, Voice, Report! – tukijärjestelmä.
Nuorten teatterin tavoitteena on valmistaa taiteellisesti korkeatasoinen esitys. Pääpaino on hyvän ryhmädynamiikan muodostamisessa; tavoitteena on muodostaa toimiva ja innostunut ryhmä, jonka jäsenillä on uskallusta ylittää itsensä ja kannustaa toisia. Lisäksi sitoutunut työskentely antaa sinulle kattavat perustaidot näyttelijäntyöhön ja esityksen valmistamiseen.
Esityksen taiteellinen työryhmä koostuu teatterialan ammattilaisista. Esityksen ohjaajana ja projektin vastaavana toimii Jonna Wikström. Esitys tulee kuulumaan Ryhmäteatterin viralliseen ohjelmistoon keväällä 2019.
Etsimme nyt RyhmisNuoriin teatteria harrastavia ja aiheesta kiinnostuneita nuoria, jotka voivat sitoutua produktion harjoituksiin ja esityksiin.

Esityksen harjoittelukausi alkaa virallisesti lokakuussa 2018. Ryhmäteatterin esityksen ensi-ilta tulee olemaan toukokuussa 2019. Harjoitukset pidetään Ryhmäteatterilla ja harjoituksia tulee olemaan viikoittain.

KUTSU CASTINGIIN! Casting -tilaisuus järjestetään Ryhmäteatterilla  Su 9.9.2018 klo 11.00

Jos olet oma-aloitteinen, teatterista kiinnostunut ja vähintään 16 -vuotias, niin ota reippaasti yhteyttä ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi kuka olet ja miksi juuri sinusta pitäisi tulla uusi RyhmisNuori?

Lisäksi Valitse tilaisuuteen teksti, joka sinua puhuttelee (suututtaa, naurattaa, itkettää, himottaa) juuri nyt (MAX 10 riviä) ja valmista siitä pieni soolo demo.

Lisätiedot ja yhteydenotot osoitteeseen: noora@ryhmateatteri.fi Yhteydenotot tulee lähettää 31.8.2018 klo 18.00 mennessä.

Ystävällisin terveisin,
Noora Lattunen / tuottaja
Lisätietoja RyhmisNuorten Facebook – sivuilla