POHJANRANNAN TEATTERIKESÄ 2018

Pohjanrannan kesäteatterissa Keminmaalla on viime vuosina esitetty useita näytelmiä, joista on tullut yleisömenestyksiä.

Aloitimme vuonna 2013 tanssikeskuksen yläkerrassa esitetyllä Talkootanssit -näytelmällä. Hyvät katsojaluvut rohkaisivat meitä rakentamaan nousevan katsomon ja hankkimaan nykyaikaiset valaistus- ja äänentoistolaitteet. Sittemmin olemme esittäneet Kesäillan farssin, Kulkurin valssin ja Myrskyluodon Maijan.

Ohjelmistossa on ollut myös minun kirjoittamiani ja ohjaamiani näytelmiä, joissa olen lisäksi näytellyt pääosaa. Vuoden 2016 Urho ja hänen kisällinsä keräsi suuren yleisön. Suosittu oli myös viime kesän näytelmä Manu ja minä.

Ensi kesäksi emme ole saaneet tuotetuksi omaa näytelmää. Siksi tarjoamme Pohjanrannan kesäteatterin tiloja teatteriryhmien käyttöön. Perimme tilojen käytöstä hyvin kohtuullisen vuokran. Vieraileva teatteriryhmä saa lipputulot kokonaan itselleen.

Olemme valmiit myös järjestämään harrastajateatterikilpailun, jos siihen ilmoittautuu riittävän monta ryhmää. Kilpailu voisi toteutua joko 29.6.-1.7. tai 6.-8.7. Kilpailuun osallistumisesta perittäisiin pieni maksu. Voittaja saisi hyvän rahapalkinnon.

Pyydän kilpailusta kiinnostuneita ottamaan yhteyden sähköpostitse Kylpylähotelli Pohjanrantaan (info@pohjanranta.com). Ilmoittakaa kumpi viikonloppu teille sopisi paremmin.

Lisätietoja teatteritilan vuokrauksesta ja kilpailusta saat Pohjanrannan verkkosivulta www.pohjanranta.com ja puhelimitse 016-275070.

Paavo Väyrynen