Jäseneksi 

Suomen Harrastajateatteriliitto on vuonna 1948 perustettu kulttuurijärjestö. Liittoon kuuluu yhteensä lähes 540 harrastajateatteria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kasvavaan yhteisöömme ja jäsenetujemme piiriin. Jäseneksemme voit liittyä monella tapaa. Suomen Harrastajateatteriliiton sääntöihin voit tutustua tästä linkistä  Suomen Harrastajateatteriliiton sääntöihin voit tutustua tästä linkistä.

Jäsenyhdistykseksi (Teatterit)

Jäsenyhdistykseksi voivat hakea teatterialalla toimivat, rekisteröidyt (tai rekisteröinti vireillä) tai muuten oikeustoimikelpoiset yhdistykset.

Jäsenyhdistys saa Repliikki-lehden, liiton tiedotusmateriaalin, esitystiedot SHT:n kotisivuille maksutta, alennusta ilmoitushinnoista sekä mahdollisuuden edustaa liittoa kansainvälisillä festivaaleilla. Lisäksi yhdistys voi hakea kaikkia liiton tuotanto – ja koulutusavustuksia ja tunnustuksia. Jäsenmaksu on 95 € vuodessa (1.1.2019 alkaen).

Hakemukseen tarvitaan liitteeksi mukaan tarvitaan toimihenkilöiden (pj ja sihteeri) yhteystiedot sekä tieto siitä, mihin yhteen osoitteeseen posti lähetetään (huom! sähköinen tiedote niin monelle saajalle, kuin yhdistys haluaa). Lisätietoja talous- ja hallintosihteeri Minna Ahlforsilta.

LIITÄ TEATTERISI SUOMEN HARRASTAJATEATTERILIITTOON TÄÄLLÄ.

Kannatusjäseneksi

Jäsenjärjestöksi

Henkilöjäsen saa Repliikki-lehden ja kaiken liiton tiedotusmateriaalin sekä alennuksia ilmoitushinnoissa. Jäsenmaksu on 25 €/vuosi.

Liity henkilöjäseneksi täältä

Yhteisöjäsen saa Repliikki-lehden ja kaiken liiton tiedotusmateriaalin sekä alennuksia ilmoitushinnoissa. Jäsenmaksu on 200 €/vuosi.

Liity yhteistöjäseneksi täältä

Jäsenjärjestöksi voivat hakea rekisteröidyt valtakunnalliset järjestöt, joiden toimintaan sisältyy teatteriharrastuksen edistäminen. Niiden alaisilla näyttämöillä on samat edut kuin jäsenyhdistyksillä – myös tuotantoavustusmahdollisuus.

Liity jäsenjärjestöksi täältä

Jäsenmaksu on porrastettu järjestön näyttämöiden lukumäärän mukaan.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Merja Laaksovirralta.

Intranet

Intranet on jäsenten oma sivusto, jonka kautta hoituu monenlaiset asiat. Intranetin kautta pääse päivittämään yhteystietojasi ja hakemaan tuotantoavustuksia ja tunnustuksia sähköisesti. Pidäthän huolen että yhteystietosi ovat ajantasalla.

Oletko jo jäsen? Tunnukset intranettiin on toimitettu keväällä 2017 meille ilmoitetuille yhteyshenkilöille sähköpostiin. Jos tunnukset ovat hukkuneet, ota yhteyttä sht@shtl.fi saadaksesi uudet.

Uusi jäsen? Saat tunnukset kun jäsenyytesi on hyväksytty

Tietosuoja 

Asiakasrekisterimme tietosuojaselosteeseen voi tutustua täältä. Jäsenrekisterimme tietosuojaselosteeseen puolestaan täältä. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle: mari.saarinen@shtl.fi / 050-4682138