Improvisaation jatkokurssilla syvennetään improvisaatioteatterin perusteita ja tutkitaan sen tasoja muun muassa hahmo- ja statustyöskentelyn sekä luottamusharjoitusten keinoin. Viemme kuuntelun ja reagoinnin taitoja eteenpäin, harjoittelemme syvempää vuorovaikutusta ja aitoa läsnäoloa. Pääsemme tekemään paljon kahden hengen kohtauksia sekä ryhmäimprovisaatiota. Kaikki tämä tehdään monipuolisten ja kiinnostavien harjoitusten kautta. Työpaja laajentaa valmiuksia improvisaatioteatterin toteuttamiseen, kehittää näyttelijäntyötä ja lisää luottamusta sekä itseen että muihin lavalla ja sen ulkopuolella. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, joilla on aiempaa kokemusta improvisaatioteatterista.

Improvisaatioteatteri on taiteen laji, jossa esiintyjät luovat esityksen sisällön ilman käsikirjoitusta. Vaikka esitystilanne on ennaltamäärittämätön, improvisaatioteatteria voi ja täytyy kuitenkin harjoitella. Improvisaatiotaidot tuovat paljon uusia tasoja myös käsikirjoitetun teatterin tekijöille. Teatterilavojen ulkpuolella improvisaatiokurssi antaa varmuutta ja rohkeutta esiintymistilanteisiin sekä helpotusa arjen vuorovaikutustilanteisiin. Tervetuloa mukaan!

Kurssin opettajana toimii improvisoija ja kouluttaja Kaisa Kokko (KM). Kaisalla on kahdentoista vuoden kokemus improvisaatioteatterista ja hän on opiskellut kymmenien maailman huippujen johdolla ympäri maailmaa, sekä maineikkaassa iO Chicagossa, Yhdysvalloissa. Kaisa esiintyy ja kouluttaa ympäri maailmaa, viimeisen vuoden aikana mm. Yhdysvalloissa, Perussa, Costa Ricassa, Puolassa, Hollannissa ja Irlannissa.

 

Kurssi on täynnä,  jonoon otetaan.

Aika: 3.12.2017 klo 10-17.00
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 19.11.2017
Hinta/hlö: 65€/hlö