Kurssilla syvennetään improvisaatioteatterin perusteita ja tutkitaan sen tasoja muun muassa hahmo- ja statustyöskentelyn keinoin. Kurssilla jatketaan kuuntelun ja reagoinnin taidon oppimista, harjoitellaan syvempää vuorovaikutusta ja aitoa läsnäoloa. Kaikki tämä tehdään monipuolisten ja kiinnostavien harjoitusten kautta. Kurssi laajentaa valmiuksia improvisaatioteatterin toteuttamiseen, kehittää näytelijäntyötä, parantaa vuorovaikutustaitoja ja lisää luottamusta sekä itseen että muihin.

Improvisaatioteatteri on taiteen laji, jossa esiintyjät luovat esityksen sisällön ilman käsikirjoitusta. Vaikka esitystilanne on ennaltamäärittämätön, improvisaatioteatteria voi ja täytyy kuitenkin harjoitella. Improvisaatiotaidot tuovat paljon uusia tasoja myös käsikirjoitetun teatterin tekijöille. Teatterilavojen ulkopuolella improvisaatiokurssi antaa varmuutta ja rohkeutta esiintymistilanteisiin sekä helpotusa arjen vuorovaikutustilanteisiin. Tervetuloa mukaan!

Kurssin opettajana toimii improvisoija ja kouluttaja Kaisa Kokko (KM). Koulutus pidetään Kulttuuriareena 44:n tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 44, Kuopio. Yhteistyökumppanina kurssia järjestää Suomen Nuorisoseurojen Pohjois-Savon aluetoimisto.

HUOM! Jos osallistut myös lauantain perusteet-ryhmään on yhteishinta näille kahdelle päivälle 83€. Yksi päivä 49€.

Aika: 30.9.2018 klo 11-16.30
Paikkakunta: Kuopio
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 12.9.2018
Hinta/hlö: 49€/hlö