Kurssilla pääset tutustumaan teatteri-improvisaation perusteisiin helppojen, hauskojen ja monipuolisten harjoitusten saattelemana. Alkeiskurssilla keskitymme impron perusasioihin, eli kuuntelemiseen ja reagoimiseen. Kurssilla pääsemme sukeltamaan muun muassa hahmojen, statusten, tarinankerronnan, ryhmätyön ja hyväksynnän maailmaan. Harjoitukset etenevät loogisesti ja yhdessä tekeminen sekä matala kynnys hypätä mukaan, luovat rennon ja luovan ilmapiirin. Näin jokainen saa kokea onnistumisia ja aitoa hetkessä elämisen riemua! Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille lajista ja/tai sen hyödyistä kiinnostuneille.

Improvisaatioteatteri on taiteen laji, jossa esiintyjät luovat esityksen sisällön ilman käsikirjoitusta. Vaikka esitystilanne on ennaltamäärittämätön, improvisaatioteatteria voi ja täytyy kuitenkin harjoitella. Improvisaatiotaidot tuovat paljon uusia tasoja myös käsikirjoitetun teatterin tekijöille. Teatterilavojen ulkpuolella improvisaatiokurssi antaa varmuutta ja rohkeutta esiintymistilanteisiin sekä helpotusa arjen vuorovaikutustilanteisiin. Tervetuloa mukaan!

Kurssin opettajana toimii improvisoija ja kouluttaja Kaisa Kokko (KM). Koulutus pidetään Kulttuuriareena 44:n tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 44, Kuopio. Yhteistyökumppanina kurssia järjestää Suomen Nuorisoseurojen Pohjois-Savon aluetoimisto.

HUOM! Jos osallistut myös sunnuntain jatko-ryhmään on yhteishinta näille kahdelle päivälle 83€. Yksi päivä 49€.

OPINTOSETELI

Tämä peruskurssi järjestetään Kansalaisfoorumin tuella. Eläkeläisten, työttömien, maahanmuuttajien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada kurssimaksuun 24 euron opintosetelietu.

Ilmoittaudu normaalisti kurssille ja hae etuutta saman tien ottamalla yhteyttä sähköpostitse lyhyillä perusteluilla mari.saarinen@shtl.fi

Jos olet hakukelpoinen saat tämän jälkeen jatko-ohjeet tuen saamiseen. Huom! Tuettuja paikkoja on rajattu määrä.

Aika: 29.9.2018 klo 11-16.30
Paikkakunta: Kuopio
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 12.9.2018
Hinta/hlö: 49€/hlö