Kurssilla päästään sukeltamaan improvisaation maailmaan ja tutkimaan sitä,mitä tapahtuu kun ihmiset kohtaavat toisiaan. Kurssin sisältö muodostuu käsikirjoittamattoman teatterin harjoitussisällöistä. joissa tutkitaan hetkessä syntyvää yhteyttä, toisen kuuntelemista ja toisiin reagoimista. Päivän aikana tutkitaan muun muassa hahmonrakennusta, statustyöskentelyä, tarinankerrontaa ja ryhmätyöskentelyä. Harjoitukset etenevät asteittain ja ryhmän hyväksyntä luovat mahdollisuuden uusien asioiden kokeilemiselle kannustavassa imapiirissä.  Kurssi on tarkoitettu kaikille teatterista, fyysisestä teatterista,improvisaatiosta ja kohtaamisesta kiinnostuneille.

Improvisaatiotaidot tuovat paljon uusia tasoja myös käsikirjoitetun teatterin tekijöille. Teatterilavojen ulkpuolella improvisaatiokurssi antaa varmuutta ja rohkeutta esiintymistilanteisiin sekä helpotusa arjen vuorovaikutustilanteisiin. Tervetuloa mukaan!

Kurssin opettajana toimii improvisoija ja kouluttaja Kaisa Kokko (KM). Kaisalla on kahdentoista vuoden kokemus improvisaatioteatterista ja hän on opiskellut kymmenien maailman huippujen johdolla ympäri maailmaa, sekä maineikkaassa iO Chicagossa, Yhdysvalloissa. Kaisa esiintyy ja kouluttaa ympäri maailmaa, viimeisen vuoden aikana mm. Yhdysvalloissa, Perussa, Costa Ricassa, Puolassa, Hollannissa ja Irlannissa.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Tanssiteatteri Krampin kanssa ja se pidetään Jyväskylän Tanssiopiston tiloissa, Jyväskylässä Vapaudenkatu 48-50.

Aika: su 5.11. klo 10-17
Paikkakunta: Jyväskylä, Jyväskylän Tanssiopisto
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 19.10.2017
Hinta/hlö: 45€/hlö