Tervetuloa viikonlopun mittaiselle naamioteatterin alkeiskurssille! Tämä kurssi sopii kaikenikäisille, eikä osallistujalla tarvitse olla aiempaa kokemusta näyttelemisestä. Tutustumme naamioteatterin valloittavaan maailmaan käyttäen neutraali- ja luonnenaamioita. Naamiot ovat kokonaamioita, jotka nimensä mukaisesti peittävät näyttelijän koko naaman. Näin ollen näyttelijällä ei ole käytössään ääneen puhuttua puhetta tai kasvojen ilmeitä ilmaisukeinoina. Kuinka tarinaa voi sitten kertoa? Hauskojen harjoitteiden kautta tutustumme oman kehon käyttöön työvälineenä näyttelijäntyössä, läsnäoloon sekä hahmojen rakentamiseen.

Kouluttaja Suvi Salomaa (FIA) on valmistunut näyttelijäksi Englannista, University of Worcesterista 2012. Suvi on erikoistunut fyysiseenteatteriin ja tehnyt yhden työharjoitteluistaan Englannin johtavaan naamioteatteriyhtiöön Vamos Theatreen, jossa hän sai lisää koulutusta naamioteatteriin.

Tällä hetkellä Suvi toimii freelancer näyttelijänä ja hänen viimeisimpiä töitään on tv-sarja Korpelan Kujanjuoksussa Mirjamin rooli ja Mimmi Lehmä ja Varis -näytelmässä Mimmi Lehmän rooli.

Suvi on pitänyt Suomessa naamioteatteri kursseja jo viiden vuoden ajan sekä tehnyt neljä naamioteatteri näytelmää. Keväällä 2019 tulee viides esitys Kansannäyttämölle Jyväskylään.  www.suvisalomaa.com

Suosittelemme ottamaan mukaan vesipullon ja laittamaan päälle vaatteet joissa sinun on mukava tehdä harjoitteita. Pidämme päivän aikana myös ruokatauon. Tervetuloa kurssille!

 

Varaa mukaasi 3€ käteismaksu naamiosta jonka saat kurssin jälkeen itsellesi. Muu osa kurssista laskutetaan sähköisesti.

OPINTOSETELI

Tämä kurssi järjestetään Kansalaisfoorumin tuella. Eläkeläisten, työttömien, maahanmuuttajien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada kurssimaksuun 37,50 euron opintosetelietu.

Ilmoittaudu normaalisti kurssille ja hae etuutta saman tien ottamalla yhteyttä sähköpostitse lyhyillä perusteluilla mari.saarinen@shtl.fi

Jos olet hakukelpoinen saat tämän jälkeen jatko-ohjeet tuen saamiseen.

 

 

 

Aika: 6.-7.4.2019 klo 11-15.30 la-su
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Suvi Salomaa
Ilmottautuminen päättyy: 20.3.2019
Hinta/hlö: 75€ + naamiomaksu 3€