Haluaisitko tavoittaa enemmän yleisöä? Haluaisitko että teatterisi näkyisi enemmän somessa?

Haluaisitko tehdä julisteita teatteritapahtumillesi, mutta kuvankäsittelyohjelmat ovat liian vaikeita tai kalliita? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, niin tule opettelemaan Canvan käyttö ja tee nämä asiat tästä eteenpäin itse.

Canva on yksinkertaistettu ja ilmainen visuaalisen sisällöntuotannon ohjelma, jolla sinä harrastaja ”wanna-be-designer” voit luoda näyttävää sisältöä helposti sekä nettiin että printtiin.

Voit tehdä Canvalla teatterillesi sosiaaliseen mediaan helposti näyttäviä postauksia, kuvakollaaseja, infograaffeja, esitteitä ja tapahtumajulisteita. Melkeinpä mitä visuaalista tahansa.

Kurssi on kaksiosainen (2,5t + 2,5t) ja siihen kuuluu kaikille yhteinen etukäteistehtävä. Ensimmäisellä kerralla opettelemme teknisesti käyttämään Canvaa. Toisella kerralla keskitymme enemmän design asioiden miettimiseen: mitä kannattaa kirjoittaa, millä väreillä, millaisilla fonteilla ja mihin. Verkkokurssi itsessään on työpajatyyppinen, joten idea on tehdä monia käytännönläheisiä harjoituksia Canvalla.

Tarvitset koulutusta varten oman tietokoneen, Chrome/Safari/Mozzilla-selaimen, nettiyhteyden ja hyvät tietokoneen perustaidot.

Kurssi sopii myös yrittäjille, jotka tarvitsevat työvälinettä markkinointiin ja/tai visuaaliseen viestintään.

***************
Kouluttajana toimii viestintäkouluttaja (KM) Leena Helminen. Hänellä on 20 vuoden kokemus monipuolisista viestintä- ja koulutustöistä. www.canvakoulutus.com

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa.

Aika: 23.-24.9.2017 klo 10-12.30 la ja su
Paikkakunta: Verkkokurssi
Kouluttaja: Leena Helminen
Ilmoittauminen päättyy: 5.9.2017
Hinta/hlö: 49€/hlö