Teatteritapahtumia kaikenikäisille

Suomen Harrastajateatteriliitto on mukana siellä missä tapahtuu! Teemme yhteistyötä esimerkiksi Suomen Nuorisoseurojen Ramppikuume- ja Teatterilaiva -tapahtumissa. Lisäksi liittomme järjestää seminaareja ja tapaamisia, joissa keskustellaan harrastajateatterikentän ajankohtaisista aiheista.

Alta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Onko sinulla kulttuuri – tai erityisesti harrastajateatterialan tilaisuus jossa voisimme olla mukana? Ota yhteyttä!

 

Ramppikuume

RAMPPIKUUME on valtakunnallinen nuorisoteatteritapahtuma 13-20-vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään vuosittain Kankaanpäässä. Tapahtuma koostuu esityskatselmuksesta sekä koulutuspajoista. Päivät tarjoavatkin nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden esiintyä, nähdä nuorisoteatteriryhmien esityksiä ympäri Suomen sekä kouluttautua alan ammattilaisten ohjauksessa.

Ramppikuume – valtakunnalliset nuortenteatterifestarit järjestetään seuraavan kerran Kankaanpäässä huhtikuussa 2018.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Teatterilaiva

Teatterilaiva on Turusta Tukholmaan ja takaisin seilaava teatterifestivaali. Se tarjoaa teatterin ystäville, harrastajille ja ryhmille oivan mahdollisuuden paitsi esiintymiseen myös virkistäytymiseen ja muiden alan harrastajien kohtaamiseen. Teatterilaivan ohjelma koostuu muun muassa esityksistä, koulutustyöpajoista ja legendaarisesta improkisasta. Suosittu tapahtuma on järjestetty jo kaksitoista kertaa.

Siirry tapahtuman sivuille tästä.

TeatteriTapaus Kuusamossa 5.-7.10.2018

Juhlavuosi huipentuu syksyllä 2018 Kuusamossa vietettävään TeatteriTapaus – viikonloppuun. TeatteriTapaus  kokoaa yhteen liiton harrastajateatterin tekijöitä. Vietämme aikaa yhdessä, tutustumme toisiimme ja luomme kontakteja teattereiden välille, opimme  eri teatterialueita käsittelevissä työpajoissa uusia asioita teatterityötämme varten,  ja juhlimme 70-vuotiasta järjestöämme yhdessä 70 vuotta täyttävän Kuusamon Näyttämön kanssa. Ohjelmassa on jäsenyhdistysten kokous, jossa teatterit valitsevat ehdolle edustajiaan liiton hallitukseen sekä liittokokouksiin.

Tule mukaan juhlimaan! TeatteriTapauksesta ja sen ohjelmasta tiedotetaan lisää keväällä 2018 – merkitse päivät jo kalenteriin. TeatteriTapauksen tapahtumapaikkana palvelee Kuusamo-opisto