Teatteritapahtumia kaikenikäisille

Suomen Harrastajateatteriliitto on mukana siellä missä tapahtuu! Teemme yhteistyötä esimerkiksi Suomen Nuorisoseurojen Ramppikuume- ja Teatterilaiva -tapahtumissa. Lisäksi liittomme järjestää seminaareja ja tapaamisia, joissa keskustellaan harrastajateatterikentän ajankohtaisista aiheista.

Alta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Onko sinulla kulttuuri – tai erityisesti harrastajateatterialan tilaisuus jossa voisimme olla mukana? Ota yhteyttä!

 

Ramppikuume

Ramppikuume – valtakunnalliset nuortenteatterifestarit järjestetään seuraavan kerran Kankaanpäässä huhtikuussa 2017.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Voltti-lastenkulttuuritapahtuma tuo tanssin, teatterin ja sirkuksen Lappeenrantaan 8.-11.​6.2017!

Lasten ja nuorten kulttuuri näkyy toden teolla, kun kansantanssitapahtuma Kalenat, nuorisosirkusfestivaali Nurtsi ja lasten teatteritapahtuma Valokeila kohtaavat Lappeenrannassa 8.-11.6. Yhdessä. Ohjelmassa on konsertteja, katselmuksia, tanssia, teatteria, sirkusta, karjalaista haastamista ja festaritunnelmaa neljän päivän täydeltä.

Voltti on Suomen Nuorisoseurojen, Suomen Harrastajateatteriliiton ja Suomen Nuorisosirkusliiton yhteinen lastenkulttuuritapahtuma kesällä 2017. Paikalle odotetaan noin 1500 nuorta kulttuurinharrastajaa.

VALOKEILAAN VOI OSALLISTUA MYÖS ILMAN OMAA ESITYSTÄ. Tällöin ilmottaudutaan mukaan suoraan osoitteessa www.voltti2017.fi ilmottautumisjärjestelmän kautta. 

HAE MUKAAN ESIINTYJÄKSI VALOKEILAAN 16.1.–15.3.2017

Tapahtumaan voivat hakea kaikenlaiset ja kaikenpituiset, pääsääntöisesti 7–13 vuotiaiden harrastajien esittämät teatteriesitykset. Esitykset nähdään Taidekoulu Estradin näyttämöllä, tai ryhmän halutessa vaikkapa Lappeenrannan keskustassa! Hakuaika alkaa 16.1.2017 ja päättyy 15.3.2017.  Hakuvaiheessa esityksestä lähetetään tallenne, joko dvd tai linkki tallenteeseen, sekä sähköinen hakulomake. Tallenteen ei tarvitse olla valmiista esityksestä, kunhan siitä käy tarpeeksi selkeästi ilmi minkätyyppinen esitys on tulossa. Hakulomakkeessa voi vielä avata lisää työn alla olevaa teosta.

Huomioithan, että poiketen Harrastajateatteriliiton SPOTTI- ja Harrastajateatterikesä-tapahtumista, osallistuville ja ryhmille ei myönnetä rahallista tukea osallistumiseen.

Ryhmät valitaan hakemusten perusteella. Valituksi tulemisen jälkeen voi varata osallistumispaketit.

Lisätietoja saat Voltti-tapahtuman omilta sivuilta.

Valokeilaan osallistumisesta lisätietoja: Sami Sivonen sami.sivonen@shtl.fi / 050- 3300 777

Teatterilaiva

Teatterilaiva on Turusta Tukholmaan ja takaisin seilaava teatterifestivaali. Se tarjoaa teatterin ystäville, harrastajille ja ryhmille oivan mahdollisuuden paitsi esiintymiseen myös virkistäytymiseen ja muiden alan harrastajien kohtaamiseen. Teatterilaivan ohjelma koostuu muun muassa esityksistä, koulutustyöpajoista ja legendaarisesta improkisasta. Suosittu tapahtuma on järjestetty jo kaksitoista kertaa.

Siirry tapahtuman sivuille tästä.