SPOTTI – Lasten teatteripäivät

SPOTTI kutsuu kaikki lapset esiintymään lasten teatteripäiville! Tapahtuma järjestetään joka 3. vuosi Riihimäellä. Kaikki lasten ja nuorten teatteriryhmät sekä muut teatterin ystävät ovat tervetulleita tapahtumaan ympäri Suomen.

Seuraava SPOTTI järjestetään Riihimäellä pääsiäisenä 20.-21.4.2019.  Merkkaa jo päivät kalenteriin! Esiintyvien ryhmien haku tapahtumaan on 15.1.-15.2.2019. Haku tapahtuu sähköisellä tallenteella. Valinnat tehdään helmi-maaliskuun vaihteessa.  Harjoitelkaa hieno, hauska tai vaikkapa koskettava esitys ja hakekaa rohkeasti mukaan! 

HAKUOHJEET JA HAKULOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ

SPOTIN ohjelmaan kuuluu lasten huikeiden teatteriesitysten lisäksi opettavaisia ja kiinnostavia teatterin maailmaan liittyviä työpajoja, värikäs aloituskulkue läpi Riihimäen kaupungin, iloinen avajaistapahtuma, hauska ja vauhdikas lauantai-illan disco sekä juhlallinen lopetustilaisuus.

Harrastajateatteriliitto on järjestänyt SPOTTI – Lasten teatteripäiviä jo 38 vuotta. Ensimmäinen lapsiteatterikatselmus järjestettiin 20.–21.5.1978 Tampereella, ja siitä lähtien SPOTTIa on vietetty kahden tai kolmen vuoden välein. Vuodesta 2002 lähtien tapahtumapaikaksi on vakiintunut Riihimäen kaupunki. SPOTTI järjestetään tänäkin vuonna yhteistyössä Riihimäen kaupungin kulttuuritoimenRiihimäen Nuorisoteatterin ja Riihimäen Teatterin kanssa. SPOTIN yhteydessä järjestetään myös Riihimäen kaupungin pääsiäsijuhla.

Viimeksi SPOTTI – Lasten teatteripäivät järjestettiin Riihimäellä vuonna 2016, jolloin tapahtumaan osallistui 10 lapsiteatteriryhmää yhteensä 12 esityksellä. 

SPOTTI-asioissa voit ottaa yhteyttä tuottaja Maaria Klemettiin, maaria.klemetti@shtl.fi