Tällä sivulla pääset ilmoittautumaan TeatteriTapauksen työpajoihin. Voit valita sinua kiinnostavat työpajat ja ilmoittautua niihin 31.9. mennessä. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osassa työpajoissa toivotaan osallistumista edelliseen toteutukseen ennen jatko-osuutta mutta suurimassa osassa voit vain hypätä mukaan. Jos valinta tuntuu vaikealle, voit ottaa yhteyttä tuottaja Mari Saariseen ja kysyä lisää (yhteystiedot alempana).

Klikkaa haluamasi työpaja auki, anna yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puh.nro) lomakkeeseen ja lähetä. HUOM! Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuspyynnön jonka jälkeen vielä varmistetaan ettet ole inha robotti. Vahvistuksen jälkeen ilmoittautumisesi on valmis.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tuottaja Mari Saariseen mari.saarinen@shtl.fi / 050 -468 2138.

Jos jostain syystä et pääsekään paikalle työpajaan lainkaan voit perua paikkasi sähköpostiisi tulleesta vahvistuviestistä.

 

Kaikki työpajat tarjolla lauantaina 6.10.2018 Kuusamon opistolla.

Unelmien Teatteri –  työpajat:

Suomen Harrastajateatteriliiton tuottajan Mari Saarisen”Unelmien teatteri” –työpajassa taasen keskitytään unelmiin. Miltä teatterisi näyttäisi, jos kaikki olisi mahdollista? Miten unelmia päästäisiin konkreettisesti tavoittelemaan?

Työpaja soveltuu kaikilla. Kaikissa toteutuksissa sama sisältö.

Unelmien Teatteri klo 9.00-11.00

Unelmien Teatteri klo 12.00-13.45

Unelmien Teatteri klo 15.15-16.30

 

Improvisaatio – työpajat:

Kaisa Kokon kanssa heittäydytään improvisaation maailmaan turvallisessa, rennossa ja hauskassa ilmapiirissä sekä osaavissa käsissä. Kaisa Kokko on improvisaatioteatterinäyttelijä ja -ohjaaja sekä vuorovaikutuskouluttaja.

Improvisaation perusteet 9.15-10.30 (aiempaa kokemusta ei tarvita)

Improvisaation perusteet 12.00-13.15 (sama sisältö kuin aiemmassa toteutuksessa)

Improvisaation jatko 15.15-16.30 (jatkoa edellisille)

 

Ohjaajan ja näyttelijän työ – työpajat :

Oulun kaupunginteatterin johtajana toimineen Ahti Ahosen työpajassa tarkastellaan ohjaajan ja näyttelijän lähestymistapoja esityksen rakentamisessa. Sama sisältö molemmissa toteutuksissa. Työpaja soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajana Ahti Ahonen

Ohjaajan ja näyttelijän työ 9.00-11.00

Ohjaajan ja näyttelijän työ 12.00-14.00

 

Äänenkäyttö

Hannele Kauppisen johdolla tutustutaan äänenkäyttöön –sekä huoltoon ja näyttämölauluun pyrkien löytämään ne oman kehon voimavarat, jotka määrittävät äänen voimakkuutta, kestoa ja sointia.  Hannele Kauppinen on teatteri- ja musiikkialalla 35 vuotta toiminut teatterikorkeakoulusta valmistunut ohjaaja ja kouluttaja.

Esiintyjän äänenkäyttö – ja huolto 9.00-11.00 (soveltuu kaikille)

Laulaminen kohtauksissa ja tunnetiloissa 12.00-14.00 (jatkoa edelliseen, max 14 hlöä)

Lauluimpro Drop in 15.15-16.15 (soveltuu kaikille)