Ilmoittaudu talkoolaiseksi

Onko päässyt kulumaan vuosia edellisestä retkestä tai hetkestä Lappeenrannassa? Kiinnostaisiko riemu ja yhdessä tekemisen meininki? Nyt on hyvä syy lähteä mukaan kesän hauskimpaan tapahtumaan Volttiin 8.-11.6.! Talkooilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, joten kannattaa täyttää hakemus ja tulla tekemään lapsille ja nuorille ikimuistoinen tapahtuma. Tarvetta on aivan kaikkiin tehtäviin (majoitusvalvontaan, infoon, tuotantotoimistoon, juontajiksi, stagemanagereiksi jne.), mutta erityisesti tarvitaan järjestyksenvalvojan kortin omaavia järjestyksenvalvojia.

Tapahtuma tarjoaa:

  • ruokailut talkoopäivien aikana
  • majoituksen tarvittaessa
  • talkoolaisen T-paidan
  • mahdollisuuden seurata tapahtuman esityksiä
  • opastuksen talkootehtävien hoitamiseen
  • mukavaa seuraa

Talkooedut saadakseen on talkootyön määrä kuusi tuntia/talkoopäivä.

Talkoolaiseksi voit ilmoittautua täällä. Lisätietoja talkoista antaa Tuija-Liisa Leino (040 537 2363, tuija-liisa.leino@nuorisoseurat.fi).

Lasten ja nuorten kulttuuri näkyy toden teolla, kun kansantanssitapahtuma Kalenat, nuorisosirkusfestivaali Nurtsi ja lasten teatteritapahtuma Valokeila kohtaavat Lappeenrannassa 8.-11.6. Yhdessä. Ohjelmassa on konsertteja, katselmuksia, tanssia, teatteria, sirkusta, karjalaista haastamista ja festaritunnelmaa neljän päivän täydeltä.

Voltti on Suomen Nuorisoseurojen, Suomen Harrastajateatteriliiton ja Suomen Nuorisosirkusliiton yhteinen lastenkulttuuritapahtuma kesällä 2017.