Tiedote 6.4.2020.

Päivitetty 20.5.2020.

Suomen Harrastajateatteriliitto hakee esiintyjäryhmää ehdokkaaksi AITA/IATAN Monacossa 17.-22.8.2021 järjestettäville maailman harrastajateatterifestivaaleille.

AITA/IATA OFFICIAL WORLD FESTIVAL MONDIAL DU THEATRE MONACO -festivaaleille haetaan ehdokasta Suomesta 1.8.2020 mennessä. Hakijaryhmän tulee olla sujuvasti englanninkielen taitoinen. Valittavan esityksen tulee olla kansainvälisen yleisön ymmärrettävissä, kestoltaan maksimissaan yhden tunnin ja taiteellisesti korkeatasoinen.

Hakeminen ehdokkaaksi tapahtuu täyttämällä hakulomake hakuaikana ja lähettämällä sen mukana kokonainen tallenne esityksestä. Hakulomake on auki 1.5.-30.8.2020.

Tutustu huolellisesti AITA/IATAN ohjeisiin ennen hakemista.

Suomen Harrastajateatteriliitto valitsee ehdokkaan hakemusten perusteella ja esittää tämän AITA/IATA:lle. Jos kaikki kriteerit täyttävää ryhmää ei löydy, esitystä ehdokkaasta ei lähetetä. Ehdokkaaksi pääsemisestä ilmoitetaan syyskuun loppuun mennessä.

AITA/IATA tekee lopullisen valinnan edustajaksi ja tiedottaa siitä.

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteatteri voi hakea harkinnanvaraista matka-avustusta tapahtumaan osallistumiseen, mutta pääasiassa ryhmä vastaa osallistumiskuluistaan itse.

Lisätietoa tapahtumasta täältä: (HUOM! Sivusto Englanniksi)

 

HAKULOMAKE AVOINNA TÄÄLLÄ

 

Lisätietoja

Minna Ahlfors

Suomen Harrastajateatteriliitto

050-917 0062

[email protected]