Tervetuloa mukaan!

ERITYINEN -festivaalin ohjelmisto on julkaistu! Mukana on Helsingin työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n yhteistyökurssi Tunneteatteri, Riihimäen Nuorisoteatterin Kultahatut, Hämeenlinnan Miniteatteri sekä teatteriryhmä Vautsi Helsingistä.

Tutustu ohjelmistoon alta ja varaa liput esityksiin ennakkoon. Varaukset (linkki avautuu uuteen ikkunaan) tällä lomakkeella. Ovilta myydään vain ennakkovarauksista jäljelle jääneet liput. 

Lippujen hinta 5€/kpl. Festaripasseja ei ole saatavilla yleisölle.

Tiedustelut p. 050 543 8990 / [email protected]

Tapahtumapaikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Helsinki

Ota meidät seurantaan myös somessa ja klikkaa itsesi mukaan Facebookin Erityinen – tapahtumasivulla

Nähdään Iiris-keskuksessa!

Tunneteatteri: Seitsemän veljestä 

SALISSA 14.00

Alkuperäisteksti: Aleksis Kivi

Ohjaus ja dramatisointi: Hanna Häyhä ja Markku Ihamäki 

Tunneteatteri herättää henkiin Aleksis Kiven klassikkoteoksen Seitsemän veljestä. Tässä versiossa vedetään mutkat suoriksi ja pidetään hauskaa.

Vertaisryhmän vetäjät: Outi Kero ja Jussi Broman

Taustatukityöntekijä (myös esiintyjänä lavalla): Jenni Granqvist

Taustatukihenkilöt (myös esiintyjänä lavalla): Niina Laitinen ja Janna Inkinen

Äänet: Mikko Lappalainen

Valot: Janne Nurmi

Lavastus ja puvustus: työryhmä

Musiikkivalinnat: työryhmä

Esiintyjät: Jussi Broman, Joni Hämäläinen, Timo Jäppinen, Oona Karjalainen, Outi Kero, Aarno Koivula, Jarmo Laamanen, Markus Lappalainen, Vuokko Malinen, Tuukka Palas, Ari Pesonen, Seppo Rapeli, Juha Salo, Christa Torkkel, Jaana Vasenius ja Veli-Pekka Venho

Miniteatteri: Keisarin uudet vaatteet 

BLACKBOX 15.00 (LOPPUUNMYYTY)

Turhamainen keisari kohtaa kaksi huijaria. Säästyykö valtion rahat?

Ohjaaja: Suvi Seppälä

Dramatisointi: työryhmä

kirjailija: H.C Anderssen

musiikki ja äänet: Mikko Myllyniemi

Riihimäen Nuorisoteatterin Kultahatut: Hattutarinoita 

BLACKBOX 16.35 (LOPPUUNMYYTY)

Kultahatut johdattavat teidät improvisaation maailmaan. Mitä syntyy kun joukko erilaisia hahmoja kohtaa? Tässä esityksessä yleisökin saa ehdottaa!

Ohjaaja Timo Sinivuori

Hahmot: Työryhmä

Puvustus: Työryhmä

Lavalla: Miika Manninen, Jaana Palmu, Mona Sinervirta, Vilja Teiste, Susanna Tuominen, Iiro Vihavainen, Juuso Viitanen, Laura Aroranta, Lotta Paavolainen

Teatteriryhmä Vautsi:  Repikää tämä muuri alas

SALISSA 17.10

Teatteriryhmä Vautsi on vuonna 2007 perustettu, näyttämötaiteeseen erikoistunut taiteilijajoukko. Autismisäätiöllä harjoittelevan ryhmittymän esitys Repikää tämä muuri alas – Ronald Reaganin elämä ja teot saa ensi-iltansa 30.11.2021 Teatteri Kultsassa. ERITYINEN -teatterifestivaaleille ryhmä on järjestänyt häppeningin, joka kommentoi syksyn uutuusnäytelmää ja toimii esityksen reunahuomautuksena. Myös yleisö on kutsuttu mukaan hämmentämiseen!

”Taide merkitsee elämää. Taide on ilmaisun vapautta, tuodaan meidän taidot esiin. Taide tuo meidän vahvuudet esille. Meille ilmaiseminen on taidetta, että osaa ilmaista itseään. Harjoittelemme näyttelemistä ja ilmaisutaitoa. Luovuutta, näyttelemistä.”

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jules DuBois

Iltajuhla RUOKALA 18.00 

Erityisen iltajuhlissa on herkkuja, disko ja Päistikasta sekä improvisaatioryhmä VSOPstakin tuttu Tuukka Martiskainen sekä kaikille avoin open mic! Huom! Sisäänpääsy vain Festaripassilla.