Äidinmaa-musikaali

MUSIKAALI RAKASTAMISEN TÄRKEYDESTÄ JA
ELÄMÄN VAIKEISTA VALINNOISTA
Salon Teatterin 60-vuotisjuhlavuoden kesäteatterinäytelmänä nähdään kotimainen Äidinmaa-musikaali. Äidinmaa on tarina vahvoista suomalaisista naisista. Se on kertomus yhden suvun naisten tekemistä uhrauksista ja valinnoista, mutta myös toivosta ja sukupolvien yli kantavasta äidinrakkaudesta.
Näytelmän tapahtumat sijoittuvat kahdelle aikatasolle; talvisotaa edeltävään kesään 1939 ja vuoteen 1989. Perunkirjoitustilaisuus suvun lakkautetussa kyläkaupassa saa Annin muistelemaan menneisyyttä ja romanssia, jonka seurauksena hän joutui raastavien valintojen eteen. Annin tyttärentytär Laura on saanut perintönä suvun naisten kantamat henkiset arvet, mutta myös kyvyn selviytyä traagisimmillakin hetkillä.
Äidinmaa-musikaali kantaesitettiin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna 2017 Espoon kaupunginteatterissa. Tarinaa kuljettavan tunteikkaan musiikin ovat säveltäneet Esa Nieminen ja Niklas Rosström. Teksti on Annina Enckellin ja se pohjautuu Aarni Kuorikosken, Niemisen ja Rosströmin alkuperäistarinaan. Näytelmän ohjaa salolaislähtöinen näyttelijä Toni Ikola.
Rooleissa: Vilma Koskela, Ami Aspelund, Sari Koskela, Anni Salomaa, Peter Nyberg, Esa Lehtinen, Helena Boberg, Mikko Alm, Roope Pelo, Jerry Sarlin
Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Agency North.
Lippuvaraukset suoraan teatterilta 044 0316055, [email protected] tai lippu.fi
Lippuhinnat
Peruslippu 30 €
S-etukortilla 28 € (vain Salon Teatterilta)
Veikkauskortilla 28 € (vain Salon Teatterilta)
Eläkeläinen 26 €
Opiskelija 26 €
Työtön 26 €
Varusmies 26 €
Lastenlippu 15 € (alle 15-vuotiaat)
Ryhmäliput Salon Teatterin toimistolta
Lippupisteen palvelusta ostettaessa lipuista menee palvelumaksu (alkaen 1,50 e)
Vuohensaaren kesäteatterissa tarjoiluista vastaa Vuohensaaren oma kahvila. Ennakkotilaukset voi tehdä suoraan numerosta 02 731 2651 tai osoitteesta
www.vuohensaari.fi/kesateatterin-valiaikakahvit/
Nimi: Äidinmaa-musikaali
Kirjailija: Aarni Kuorikoski, Esa Nieminen, Niklas Rosström, Annina  Enckell
Ohjaus: Toni Ikola
Ensi-ilta: 10.07.2021
Milloin: 10.7.-14.8.2021
Teatteri: Salon Teatteri
Osoite:
Kotisivut: https://www.salonteatteri.com