Kekkonen -syntymästä kuolemattomuuteen

Kekkonen -syntymästä kuolemattomuuteen on kuningaskomedia ” pojasta, joka syntyy Lepikon torppaan, oppii kolmivuotiaana lukemaan ja väittelee seitsenvuotiaana tohtoriksi. Pojasta, joka valitaan niin monta kertaa tasavallan Kekkoseksi, ettei hän enää itse muista olevansa Kekkonen”

UKK:n matkassa seikkailevat monet lähihistorian tunnetut suurmiehet ja takapirut niin meiltä kuin maailmaltakin. Tarina tarjoilee hulvattoman hauskan sukellukset pelimiesten sielunelämään ja on tämän hetken valossa ajankohtaisempi kuin koskaan. Nauru vapauttaa!

Sisältövaroitus: Tässä komediassa läträtään väkijuomilla, ollaan rähmällään, käännetään takkia, kiroillaan, saunotaan, pilkataan, suometutaan ja hiihdetään.

Koskenniskan kesäteatterissa on tilava parkkipaikka ja sujuva liikenteenohjaus. Ennen esitystä ja väliajalla palvelee kehuttu ja maistuva puffetti. Meillä on uusittu ja osin katettu katsomo. Ajanmukainen äänentoisto takaa hyvän kuuluvuuden joka puolelle katsomoa. Tarvittaessa järjestämme katsomoon pyörätuolipaikkoja.

Lippujen hinnat: 20e/peruslippu (aikuinen), 18e/opiskelija/eläkeläinen/työtön/varusmies, 13e/lapsi 7-15v.

Liput: puoti.nuorisoseurat.fi tai ovelta n. 30min ennen esitystä.
Maksutavat: kortti, käteinen sekä Smartum liikunta- ja kulttuurietu (setelit ja sähköinen sovellus). Pelkkä Smartum liikuntaetu ei valitettavasti käy.

Noudatamme viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita. Käsidesiä saatavilla useista eri pisteissä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Yhteystiedot: www.ppns.net, [email protected] ja p. 045 783 875 99

Esityksen oikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry

Nimi: Kekkonen -syntymästä kuolemattomuuteen
Kirjailija: Tuomas Parkkinen
Ohjaus: Tuija Kosonen
Ensi-ilta: 14.06.2022
Milloin: 14.6-2.7 ja 21.8-26.8
Teatteri: Koskenniskan kesäteatteri
Osoite: Koskenniskan kesäteatteri, Halkiantie 24, 07190 Halkia (Pornainen)
Kotisivut: https://www.ppns.net