KOFFELI JA PÖFFELI PORIN PIRUN JÄLJILLÄ

Vihreällä Teatterilla on 60. juhlavuosi ja sen kunniaksi toteutamme kesälle 2021 tilausnäytelmän!
KOFFELI JA PÖFFELI PORIN PIRUN JÄLJILLÄ on tanssillinen ja laulullinen kohelluskomedia, joka sijoittuu Poriin. Näytelmän lähtötilanne pohjaa paikalliseen legendaan Kokemäenjoen Pirunkirnusta, joka sattumoisin on ihan lähellä kesänäyttämöämme Kirjurinluodossa. Koffeli ja Pöffeli ovat koominen pääpari, joiden pelottavana tehtävänä on selvittää, onko Porin piru vielä olemassa.  He tapaavat matkallaan monia tunnistettavia porilaisia hahmoja selvittäessään tehtävää.  Vaarallisilta tilanteilta ei vältytä mm. Porin torilla, Raatihuoneen vintillä, Ässien kaukalossa ja Yyterissä.
Yllätyksellisen seikkailun käsikirjoitus on teatterin taiteellisen tuottajan Jouko Enkelnotkon, joka myös ohjaa teoksen. Jazzahtavan ja monimuotoisen musiikin on säveltänyt porilaissyntyinen Sami Sippola. Koreografian näyttelijöille sekä Tanssikoulu Tankan tanssijoille luo Riku Lehtopolku. Lavastus ja nuket ovat Juhana Hirvosen käsialaa. Leikittelevät puvut suunnittelee ja kursii kasaan Riina Hirvonen.
Esitys on suunnattu koko perheelle ja suositusikäraja on viisi (5) vuotta. Kesto alle 2 tuntia – väliajalla.
Katsomopaikoissa seuraamme aluehallintoviraston ohjeistusta ja avaamme lippuja myyntiin katettuun 450-paikkaiseen katsomoomme tilanteen mukaan.
Liput 17 €.
Koronatukilippu 25 €.
Ennakkoliput: Ticketmaster. Ticketmasterin toimitusmaksu 2,50 – 3,00 € lippu.
Ryhmäliput alk. 20 hlöä á 15 €. Ryhmävaraukset Ticketmasterin palvelupisteistä (mm. Visit Pori) tai Vihreän Teatterin sähköpostista [email protected].
Ovimyynti Kirjurinluodon kesäteatterilla tuntia ennen.
Ovelta harrastajateatteriliiton jäsenille liput á 14 €.
Nimi: KOFFELI JA PÖFFELI PORIN PIRUN JÄLJILLÄ
Kirjailija: Jouko Enkelnotko
Ohjaus: Jouko Enkelnotko | koreografi Riku Lehtopolku
Ensi-ilta: 24.07.2021
Milloin: 24.7.-27.8.2021
Teatteri: Vihreä Teatteri Kirjurinluodon kesäteatterilla
Osoite:
Kotisivut: http://url9132.shtl.fi/ls/click?upn=-2Bgmzyw-2B4WrEKPWIfMb1kEG4Jj8phsTYmyMaHZRtI3YomT0zGbGR0tWWdwlJcPkLVZtLF_RSsor-2FMNvwqEqxB-2BzgKgfz9sep-2BDQXFNdt-2FEOc3cD9ChpT1TrvrUguAYyBtDHBWt0B0-2F472OdPmdyVckRvY4lTiu5aprsfLeMbcYNrkdu1WMtgn2uuwRBYuVAHbjrXSuaMjX1OkeFwaUkqmSzi8PkmG7fBjYdy8w3MZ5rYmhDKd1zKK-2FfEW1R4167CYkb0tACQDmFGlJFcxCrFlC5rfsxw-3D-3D