Nunnia ja konnia

Museomäen kesäteatterilava täyttyy mukaansatempaavalla musiikilla ja rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa!

Discolaulajan urasta haaveileva rääväsuinen Deloris van Cartier joutuu alamaailman gangstereiden murhan silminnäkijäksi ja suojellakseen Delorista poliisit piilottavat hänet nunnaluostariin. Kaikki ei kuitenkaan mene kuten suojelusuunnitelmassa sovitaan ja kaksi hyvin erilaista maailmaa törmäävät räiskyvästi toisiinsa. Discokuningattaren on mahdotonta sopeutua nunnaluostarin kurinalaiseen elämään, mutta kun Deloris ja nunnat löytävät yhteisen sävelen alkaa sunnuntaiaamun messussa puhaltaa uudet tuulet soulin, gospelin ja discon tarttuvassa tahdissa.

Paimiossa musikaalin ohjaa Eija-Irmeli Lahti, joka on myös suunnitellut esityksen näyttämökuvan ja harjoituttanut koreografioita. Näyttelijöiden lauluvalmennuksesta vastaa Silvia Koski, koreografiat ovat Annika Mutilan käsialaa ja kuusihenkistä livebändiä johtaa kapellimestari Roope Kivimaa. Lavalla nähdään liki 30 henkinen ensemble.

Esityksen puvustuksesta vastaa Marjo Muntola, upeat lavasteet on rakentanut Veikko Entonen ja maskeeraajana toimii Ida Ollula.

Laadukkaasti toteutettu ja mukaansatempaava musiikki, upeat laulajat ja livebändin säestys sekä vauhdikkaat tanssinumerot, herkulliset hahmot ja hersyvä huumori jättävät hymyn huulille pitkäksi aikaa. Tätä kesäteatteriesitystä et unohda!

Katsomomme on katettu, joten kesäsadekkaan ei latista tunnelmaa.
Liput osoitteesta www.lippu.fi/paimionteatteri, sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (ma ja to klo 14-17, puh. 050 5537317).

Ryhmälipputiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected] (ryhmäliput 25 €/hlö, vähintään 20 henkilöä). Ryhmien on mahdollista tilata etukäteen alkumaljat (7 €/hlö) tai pulla ja kahvi väliajalle (5 €/hlö), jolloin ne ovat esityspäivänä valmiiksi katettuina.

Teatterialan liput sähköpostitse osoitteesta [email protected]

 

HUOM! SHT:n henkilöjäsenille Nunnia ja konnia -ensi-iltaan liput tarjoushintaan 22,50 €/kpl (norm. 31,50 €/kpl). Edun saa hyödynnettyä ostamalla liput tästä linkistä: https://www.lippu.fi/eventseries/3158932/?affiliate=fsi

Esitä SHT -jäsenkortti (SHT -appi) esitykseen saapuessa.

Nimi: Nunnia ja konnia
Kirjailija: Bill ja Cheri Steinkellner / suomentanut Heikki Sankari, Kristiina ja Jussi Vahvaselkä
Ohjaus: Eija-Irmeli Lahti
Ensi-ilta: 17.06.2022
Milloin: 17.6.-15.7.2022
Teatteri: Paimion Teatteri
Osoite: Museomäki, Sähköyhtiöntie 198 21530 Paimio
Kotisivut: https://paimionteatteri.fi