Ystäväni Viiru

Ystäväni Viiru pohjautuu Sven Nordqvistin kirjoihin Viiru kateissa ja Viiru muuttaa. Tuttujen hahmojen kautta käsitellään tärkeitä teemoja, kuten ystävyyttä ja yksinäisyyttä. Ukko Pesonen asustelee yksinäisenä omassa mökissään. Hänellä on seuranaan vain hullunkurisia kanoja, mutta hän kaipaisi kovasti juttukaveria. Kaikki muuttuu, kun eräänä päivänä naapurin rouva Anttonen tuo Pesoselle pienen kissanpennun nimeltä Viiru. Tästä alkaa seikkailu, jonka aikana päästään muunmuassa näkemään, kuinka Viiru oppii puhumaan, kuinka Viiru löytää pihamaalta pikkueläimiä sekä mitä tapahtuu, kun Viiru päättääkin eräänä päivänä muuttaa omaan taloon?

Mukaansatempaavien musiikkinumeroiden sekä koko perheelle sopivan huumorin myötä näihin kysymyksiin löytyvät vastaukset Jo-Jo Teatterissa marraskuun lopulla.

Korona-aikana noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia. Turvaväleistä on huolehdittu ja teatteritiloja siivotaan tehostetusti. Edellytämme kasvomaskien käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa teatteritiloissamme.

Nimi: Ystäväni Viiru
Kirjailija: Sven Nordqvist
Ohjaus: Hannu Rantala
Ensi-ilta: 27.11.2020
Milloin:
Teatteri: Jo-Jo Teatteri
Osoite:
Kotisivut: https://jo-joteatteri.com/wordpress/