Pakilan työväentalo etsii vuokralaista

Hyväkuntoinen, peruskorjattu satavuotias Pakilan työväentalo etsii vuokralaista. Työväentalolla nyt vuokralaisena toimiva nuorisotalo siirtyy toisiin tiloihin niiden valmistuessa, todennäköisesti tammikuun alussa 2022. Talolla on aiemmin toiminut mm. Pakilan lastenpaikka ja sitä ennen myös työväen näyttämö.

Vuokralle tarjotaan 300–560 m2

Vuokralle tarjotaan koko ensimmäinen kerros, noin 300 neliömetriä. Siihen kuuluu juhlasali, johon mahtuu istumapaikkoja noin 100. Juhlasalissa on perinteinen näyttämö ja sen vieressä aikoinaan pukuhuoneena käytetty toimistohuone. Ensimmäisessä kerroksessa on lisäksi lämpiö&aula, keittiö ja kaksi wc:tä. Juhlasalissa on myös pieni parvi.

Talon kellarissa on sauna, suihkut ja pukuhuone. Yläkerrassa on toimistohuone sekä talonmiehen asunto (kaksio + wc & suihku). Myös näiden tilojen vuokraamisesta on mahdollisuus keskustella. Työväentalolla on iso piha, jossa on noin viisi pysäköintipaikkaa.

Työväentalo on suojeltu asemaakaavassa kaupunkikuvallisesti ja historiallisesti arvokkaana rakennuksena SR-2 merkinnällä.  Rakennuksen kattava peruskorjaus valmistui 2017.

Pakilan työväentalon osoite on Lepolantie 19, 00630 Helsinki. Lähelle tulee useita bussiyhteyksiä, mm. linjat 63, 66, 67, 553, 54.

 

Vuokranantaja

 Työväentalon omistaa Pakilan demokraattinen kulttuurisäätiö. Sen toiminta on keskittynyt työväentalon kunnossapitoon.

Työväentaloon haetaan mieluiten pitkäaikaista vuokralaista. Tarjoukset pyydetään kirjallisesti sähköpostilla Maija Hakaselle. Ohessa talosta laajempi esittely pdf-tiedostona.

Tilojen näytöstä sopiminen ja lisätietoja:
Maija Hakanen p. 050 5704368, maija.hakanen@kolumbus.fi