Uutena kokovuotisena linjana, ainoana Pohjois-Suomessa. Opintotukeen oikeuttava koulutus, josta saat lisäpisteitä korkeakouluhakuihin, et menetä ensikertalaiskiintiötäsi, eikä opintotukikaan ole pois muiden opintojen tukikuukausipotista.

Luonnonkaunis merenrantapitäjä, vanha suojeltu kampus jossa voi asua erittäin edullisesti. Taiteilijayhteisö joka tukee ja opastaa, Pohjoisten ammattiteattereiden tuki ja tilat käytettävissä esiintymistoimintaan.  Vierailevat huippuopettajat, oma ryhmänohjaus, henkilökohtainen opastus. Sekä pitempään harrastaneille että vasta-alkajille. Ei pääsykokeita! Vain motivaatiokirje. Otamme lähtökohtaisesti kaikki opiskelijat sisään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Teatterilinja tutustuttaa opiskelijan laajasti kehotaiteen ja teatterin perustyökaluihin.
Linjalla opiskellut opiskelija omaa taidon näyttelijäntyön, teatteritarpeiston, lavastuksen, puhetekniikan ja ohjauksen perusteisiin. Vuoden aikana opiskelija pääsee toteuttamaan yhteisen produktion sekä sooloesityksiä. Perinteisen käsikirjoitukseen pohjautuvan teatterikappaleen opiskelun lisäksi opiskelijat tutustuvat mm. performanssin, nukketeatterin, prosessidraaman ja standupin workshoppeihin.  Teatterilinja preppaa opiskelijan tehokkaasti teatteri- tai esitystaiteiden jatkokoulutukseen.

Teatterilinja 17.8.2020 – 26.5.2021, 36 opintoviikkoa. Linjaa voidaan mukauttaa ja mahdollistaa tulevaisuudessa useamman vuoden opiskelu. Tavoitteenamme on myös tulevaisuudessa tarjota avoimen yliopiston kokonaisuuksia perusopiskelun oheen.

Ilmoittautuminen 12.6.2020 mennessä: www.limingantaidekoulu.fi > ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et aloita opiskelua niin ilmoittautuminen tulee perua sähköpostilla
toimisto@limingantaidekoulu.fi ennen ilmoittautumisajan 12.6.2020 päättymistä.
Lisätietoja ops:ta teatterilinja@gmail.com Opiskelijapaikat jaetaan ilmoittautumis- järjestyksessä. Opinnot käynnistyvät, jos linjalle tulee riittävästi opiskelijoita.

Tarkempia tietoja voi kysyä Tessa Astrelta
teatterilinja@gmail.com

http://www.limingantaidekoulu.fi/