Suomen Harrastajateatteriliitto uudisti kesäteatteritiedotustaan

Suomen Harrastajateatteriliito tuo esiin valtakunnallista kesäteatteritoimintaa vuosittain. – ”Maassamme on poikkeuksellisen voimakas kesäteatteritarjonta”, iloitsee Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtaja Merja Laaksovirta. Suomen Harrastajateatteriliiton lähes 500 jäsenteatterissa kesäteatteritoimintaa on hänen arvionsa mukaan valtaosassa vuosittain.

Liitto on tuottanut vuosittain painettua Kesäteatteriopasta. Yleisölle ilmainen opas on ollut suosittu yleisön keskuudessa ja se on viety käsistä joka vuosi parissa viikossa. Kesäteatterioppaan tuottamisesta omana painettuna julkaisunaan on kuitenkin päätetty luopua vuonna 2018.

”-Oppaan ilmoittajamäärät ovat laskeneet tasaisesti usean vuoden ajan ja tämä yhdistettynä kasvaviin postitus- ja painatuskuluihin johti oppaan tuottamisen tappiollisuuteen. Opas ei anna tällaisenaan myöskään enää edustavaa otosta maamme valtakunnallisesti upeasta kesäteatteritarjonnasta”, kertoo Merja Laaksovirta.  ”-Nyt etsitään uudenlaisia tapoja tuoda kesäteatteria esiin ja kokonaan kesäteattereiden esittelystä ei luovuta. Vuoden 2019 esite painetaan Repliikki-lehden liitteenä”, Laaksovirta jatkaa.

Vuoden 2019 Kesäteattereita – liitteeseen voit tutustua alla.

Kesäteattereita 2019 – liite

Lisää kesäteatteritarjontaa löytyy valtavasti  Teatterin tiedotuskeskus Tinfon sivuilta. 

Sosiaalisesta mediasta hahstagilla #kesäteatterikansa löytyy teatterintekijöiden ja  yleisön kesäteatterikokemuksia. Jaa sinäkin omasi!