Dramaturgian perusteet -kurssilla opetellaan perinteisen ja modernin dramaturgian keskeiset työkalut. Miten tarina kannattaa kertoa? Mikä muoto sopii valitsemalleni aiheelle? Mikä ero on fragmentaarisella ja moninäkökulmaisella tarinalla? Mikä on päähenkilön matka? Kurssilla tutustutaan käytännön harjoitteiden avulla erilaisiin dramaturgisiin malleihin. Opetellaan miten hahmo kuljettaa tarinaa, eikä päinvastoin. Tutustumme myös siihen miten siirtää oma kiinnostuksen kohde draamaksi ja mikä dramaturginen muoto voisi sopia sille parhaiten.

Kurssin vetäjänä toimii käsikirjoittaja / ohjaaja Tuomo Rämö, joka kirjoittanut näytelmiä ja dramatisoinut proosaa mm. Teatteri Jurkkaan, Turun kaupunginteatteriin, Lappeenrannan kaupunginteatteriin ja Teatteri Telakalle. Tällä hetkellä hän kirjoittaa Yle:lle kolmiosaista tv-sarjaa.

Kurssi toteutaan verkkokurssina. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Aikataulu 26.-28.11.2021

Pe klo 18-21

La klo 10-15

Su klo 10-15

Tälle kurssille on varattu Kansalaisfoorumin opintosetelitukea työttömien, eläkeläisten ja maahanmuuttajien käyttöön. Setelin arvo on 40€ eli setelietuuteen oikeutetun opiskelijan kurssimaksu on 55€. Setelitukea hakevan on täytettävä opintosetelianomus.

Hae kurssille opintosetelitukea tästä.  Lähetä täytetty lomake: [email protected]

Kurssia tukee Kansalaisfoorumi.

Aika: 26. - 28.11.2021
Paikkakunta: Verkossa
Kouluttaja: Tuomo Rämö
Ilmottautuminen päättyy: 8.11.2021
Hinta/hlö: 95€/hlö