Tiistaina 3.11. klo 17.30-19.30 ja torstaina 12.11. Klo 17.30-19.30

Kouluttajat: ohjaaja Taneli Haro ja mediakasvattaja Raisa Laukkanen

Osallistujamäärä: max. 20

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä

Esitystallennekurssilla puhutaan teatteriesitystallenteista, joita tarvitaan tapahtumiin hakiessa tai muissa katselmuksissa. Vertaisryhmäkeskusteluiden, esimerkkien ja opetuksen avulla pohditaan, miten optimoida tallenteen tekninen kuvausjälki niin, että se parhaiten palvelee esityksen kokonaiskuvan hahmottamista ja on mahdollista tehdä kaikille saatavilla olevalla tekniikalla. Lisäksi puhutaan videotiedostojen digitaalisesta käsittelystä ja siirtomahdollisuuksista.

Kurssi on maksuton ja tarkoitettu ensisijaisesti Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenille tai jäsenteattereiden edustajille. Kurssi on suunnattu esitystallenteita jo tehneille, tai sellaisen tekemistä suunnitteleville teatteriharrastajille. Kurssi koostuu kahdesta tapaamisesta, joihin voi osallistua joko molempiin tai vain toiseen. Kurssin järjestää opintokeskus Kansalaisfoorumi yhteistyössä Suomen Harrastajateatteriliiton kanssa.

Osallistujien toivotaan mahdollisuuksien mukaan toimittavan kurssin kouluttajille etukäteen videoidun tallenteen jostain esityksestä, tai esimerkiksi älypuhelimella kuvatun lyhyen videon tallennettavan esityksen harjoituksista. Tallenteita käytetään opetuksen sisällön tarkentamiseen, ja kouluttajat voivat tarvittaessa antaa tallennekohtaisia vinkkejä tekniseen kehittämiseen. Tallenteita ei esitetä eikä jaeta kolmansille osapuolille. Linkki verkkotapaamiseen sekä ohjeet tallenne-esimerkin toimittamiseen annetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätietoja kurssista antaa Raisa Laukkanen / 040 5297183 / raisa.laukkanen@kansalaisfoorumi.fi

 

Aika: Ti 3.11. ja to 12.11.
Paikkakunta: Verkkokurssi
Kouluttaja: Taneli Haro ja Raisa Laukkanen
Ilmottautuminen päättyy: 16.10.2020
Hinta/hlö: ilmainen