Tällä kurssilla keskitytään viemään jo opittuja improvisaatiotaitoja eteenpäin. Kurssi on suunnattu jo aiemmin improvisaatioon tutustuneille tai aiemmin Raahessa I-II-kurssin käyneille.

IMPROVISAATIO III: Näyttelijäntyö improvisaatioteatterissa

Tällä kurssilla keskitytään näyttelijäntyöhön. Kurssilla tutkitaan hahmonrakennusta monin eri tavoin, luonnollista ilmaisua, monipuolista eläytymistä, uskottavia kohtaamisia ja statustyöskentelyä. Kurssi auttaa osallistujia kehittymään näyttelijöinä ja sitä kautta antamaan uuden tason improvisaatioteatterin tekemiselle. Samaan aikaan kurssilla tutustutaan syvemmin myös tunteiden ilmaisemiseen, fyysiseen läsnäoloon ja täydellliseen vaikuttumiseen. Kurssi auttaa improvisoimaan enenmmän hetkessä, pääsemään pois suunittelusta ja suoraan kulloisenkin roolihahmon sisään tehden improvisoinnin helpoksi, kiinnostavaksi ja uskottavaksi.

Opiskelijia hallitsee:
* Erilaiset tavat kehittää ja ylläpitää kiinnostavia ja monipuolisia roolihahmoja
* Olla uskottava lavalla
* Löytää herkkyys esiintymiseen
* Luonnollisuuden eläytymisessä, lavalla olossa ja suhteessa muihin roolihahmoihin
* Tarkan kuuntelemisen ja reagoinnin
* Hetkessä ja roolissa elämisen, suunnittelun sijaan

Kouluttajan toimii Kaisa Kokko (KM). Kaisa on improvisoinut 15 vuotta sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Improvisaatioteatteria hän on opiskellut kymmenien alan johtavien ammattilaisten, kuten Keith Johnstonen, Randy Dixonin ja Rama Nicholasin johdolla, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Kaisa on valmistunut iO Chicagosta ja kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa, esiintymässä ja oppimassa uutta improvisaation maailmasta. Impro-opistossa Kaisa opettaa suomenkielisiä kursseja.

Kurssi pidetään yhteistyössä Raahen Teatterin kanssa, Raahen Teatterin tiloissa. Lisätietoja toimitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

 

Aika: 19.-20.10. la klo 12-19 ja su klo 9-16
Paikkakunta: Raahe
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 26.9.2019
Hinta/hlö: 95€/hlö