Tällä kurssilla keskitytään viemään jo opittuja improvisaatiotaitoja eteenpäin. Kurssi on suunnattu jo aiemmin improvisaatioon tutustuneille tai aiemmin Raahessa I-II-kurssin käyneille.

(HUOM! Alustava sisältö. Kurssin sisältö tarkentuu syksyllä 2019)

Kurssikuvaus: Kurssilla tutkitaan muun muassa hahmonrakennusta monin eri tavoin, luonnollista ilmaisua, monipuolista eläytymistä, uskottavia kohtaamisia ja statustyöskentelyä. Kurssi auttaa osallistujia kehittymään näyttelijöinä ja sitä kautta antamaan uuden tason improvisaatioteatterin tekemiselle. Samaan aikaan kurssilla tutustutaan syvemmin myös tunteiden ilmaisemiseen, fyysiseen läsnäoloon ja täydellliseen vaikuttumiseen. Kurssi auttaa improvisoimaan enemmän hetkessä, pääsemään pois suunnittelusta ja suoraan kulloisenkin roolihahmon sisään tehden improvisoinnin helpoksi, kiinnostavaksi ja uskottavaksi.

Kouluttajan toimii Kaisa Kokko (KM). Kaisa on improvisoinut 15 vuotta sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Improvisaatioteatteria hän on opiskellut kymmenien alan johtavien ammattilaisten, kuten Keith Johnstonen, Randy Dixonin ja Rama Nicholasin johdolla, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Kaisa on valmistunut iO Chicagosta ja kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa, esiintymässä ja oppimassa uutta improvisaation maailmasta. Impro-opistossa Kaisa opettaa suomenkielisiä kursseja.

Kurssi pidetään yhteistyössä Raahen Teatterin kanssa, Raahen Teatterin tiloissa. Lisätietoja toimitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

 

Aika: 19.-20.10. la klo 12-19 ja su klo 9-16
Paikkakunta: Raahe
Kouluttaja: Kaisa Kokko
Ilmottautuminen päättyy: 27.9.2019
Hinta/hlö: 95€/hlö