Tiivis katsaus klovnerian perusteisiin. Mitä on klovni -mielentila ja miten löydän sen? Kurssin aikana teemme harjoitteita, joilla pyrimme löytämään/syventämään klovni-mielentilaa, mikä on kaiken klovnerian perusta. Se on hyväksyvä, utelias, ja alati muuttuva tila, jossa klovni herää ja alkaa toimimaan. Emme pyri ensisijaisesti olemaan hauskoja, vaan olemaan läsnä itsessämme, mitä ikinä punainen nenä meissä nostaakin esiin. Klovneria perustuu läsnäoloon, kontaktiin ja kontrollista irtipäästämiseen, vapauteen. Taitoihin, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässä. Kurssi on suunnattu kaikille klovneriasta kiinnostuneille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Kurssi soveltuu myös henkilöille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja.

Saija Jäntti on teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), joka on opiskellut klovneriaa, fyysistä teatteria ja tanssia niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on yksi tutkivan klovnerian -Clownbeat -ryhmän perustajajäsenistä. Saija korostaa opetuksissaan läsnäolon taitoa erilaisilla mindfulness- tekniikoilla.

Kurssi pidetään osoitteessa HIT Helsingin toimintatilassa osoitteessa Karjalankatu 2 klo 11-15.30 la ja su. Kurssista lähetetään lisätietoja ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Kurssi on TÄYNNÄ. Jonoon otetaan. ( Päivitetty 8.1.2019)

Aika: 2.-3.2.2019
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Saija Jäntti
Ilmottautuminen päättyy: 16.1.2019
Hinta/hlö: 75€/hlö