Koulutus on suunnattu teatteriharrastajille, jotka ohjaavat lapsia ja nuoria. Kurssiin sisältyy kevytmuotoinen ennakkotehtävä, jossa osallistujat kertovat toiveistaan ja odotuksistaan koulutuksen suhteen. Nämä henkilökohtaiset tarpeet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan koulutuskokonaisuudessa.

Käytännönläheisessä koulutuksessa kokeillaan vaihtoehtoisia tapoja valmistaa teatteriesityksiä lasten ja nuorten kanssa ja työskennellään mm. seuraavien kysymysten ympärillä: Yleisimmät ongelmat ja kuinka selvitä niistä? Kuinka huomioda mahdollisimman hyvin kaikki erilaiset persoonat? Miten valmistaa esitys, jossa kaikilla on mielekästä tehtävää? Kuinka hyödyntää improvisaation mahdollisuuksia eri työvaiheissa?

Kouluttaja Jenni Bergius on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi 2004 ja toiminut niin ohjaajana, kouluttajana kuin näyttelijänäkin työkennellen sekä harrastajien että ammattilaisten kanssa.

Koulutus pidetään Kansalaisfoorumin toimintatilassa, osoitteessa Käenkuja 1B.

OPINTOSETELI

Tämä kurssi järjestetään Kansalaisfoorumin tuella. Eläkeläisten, työttömien, maahanmuuttajien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada kurssimaksuun 44,50 euron opintosetelietu.

Ilmoittaudu normaalisti kurssille ja hae etuutta saman tien ottamalla yhteyttä sähköpostitse lyhyillä perusteluilla mari.saarinen@shtl.fi

Jos olet hakukelpoinen saat tämän jälkeen jatko-ohjeet tuen saamiseen. Huom! Tuettuja paikkoja on rajattu määrä.

 

Kysy peruutuspaikkoja mari.saarinen@shtl.fi / 050-4682138

Aika: 8.-9.6.2019 klo 10-17 la ja 9-16 su
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Jenni Bergius
Ilmottautuminen päättyy: 22.5.2019
Hinta/hlö: 105€/hlö