Tervetuloa viikonlopun mittaiselle naamioteatterin jatko kurssille! Tämä kurssi on suunnattu niille, jotka ovat jo tutustuneet naamioteatterin perusteisiin. Harjoitusten kautta syvennämme tietoa ja taitoa naamioiden käytöstä sekä oman kehon hyödyntämisestä työvälineenä näyttelijäntyössä. Harjoittelemme kohtausten rakentamista ja kohtauksissa läsnäoloa naamioiden kanssa. Kurssin päätteeksi teemme lyhyet esitykset pienissä ryhmissä.

Suosittelemme ottamaan mukaan vesipullon ja laittamaan päälle vaatteet joissa sinun on mukava tehdä harjoitteita. Pidämme päivän aikana myös pienen ruokatauon.

Kouluttaja Suvi Salomaa (FIA) on valmistunut näyttelijäksi Englannista, University of Worcesterista 2012. Suvi on erikoistunut fyysiseenteatteriin ja tehnyt yhden työharjoitteluistaan Englannin johtavaan naamioteatteriyhtiöön Vamos Theatreen, jossa hän sai lisää koulutusta naamioteatteriin.

Tällä hetkellä Suvi toimii freelancer näyttelijänä ja hänen viimeisimpiä töitään on tv-sarja Korpelan Kujanjuoksussa Mirjamin rooli ja Mimmi Lehmä ja Varis -näytelmässä Mimmi Lehmän rooli.

Suvi on pitänyt Suomessa naamioteatteri kursseja jo viiden vuoden ajan sekä tehnyt neljä naamioteatteri näytelmää. Keväällä 2019 tulee viides esitys Kansannäyttämölle Jyväskylään.  www.suvisalomaa.com

Tervetuloa mukaan naamioteatterin ihmeelliseen maailmaan!

Varaa mukaasi 3€ käteismaksu naamiosta jonka saat kurssin jälkeen itsellesi. Muu osa kurssista laskutetaan sähköisesti.

Kurssi pidetään Talliteatteri Juliuksen tiloissa, osoitteessa Hämeenpohjantie 50, Jyväskylässä Kuokkalan Kartanon kupeessa.

 

Aika: 13.-14.4.2019 klo 11-15.30 la-su
Paikkakunta: Jyväskylä
Kouluttaja: Suvi Salomaa
Ilmottautuminen päättyy: 27.3.2019
Hinta/hlö: 75€ + naamiomaksu 3€