Lähde mukaan Näyttelijäntyö – opintojaksolle!
Tällä kurssilla tutustutaan näyttelijäntyön alkeisiin rennossa ilmapiirissä. Harjoittelemme yhdessä heittäytymistä ja läsnäoloa, sekä tutustumme hahmonkehittelyyn helppojen perusharjoitteiden avulla. Kurssi  sopii hyvin niin vasta-alkajille kuin kertausta kaipaavillekin.
Kouluttajana toimii Anna Ranta, Näyttelijä FIA ja teatteri-ilmaisunohjaaja TIO. Anna on valmistunut Stadian esittävän taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2005 esiintyjäksi/ teatteri-ilmaisunohjaajaksi. Lisäksi Anna on opiskellut Madridissa RESAD:issa fyysistä näyttelijäntyötä sekä kouluttautunut sairaalaklovniksi. Anna on toiminut näyttelijänä niin pienissä ryhmämuotoisissa teattereissa kuin laitosteattereissakin, sekä työskennellyt aktiivisesti improvisaation parissa viimeiset 15 vuotta. Anna kouluttanut ja opettanut näyttelijäntyötä ja improvisaatiota vuodesta 2006 lähtien.

Kurssi kuuluu neljän kurssin opintokokonaisuuteen, josta voi myös suorittaa vain yksittäisiä osa-alueita. Kursseille III-IV osallistumiseen vaaditaan kuitenkin joko I tai II – kurssin suorittamista.

Jos sinulla on kokemusta näyttelemisestä jo aiemmin, voit ilmoittautua suoraan II- kurssille.

Aikataulu la-su 11-15.30. Kurssi pidetään Suomen Harrastajateatteriliiton tilassa, Minervankatu 1 c 21, Helsinki.

Kurssi toteutetaan Kansalaisfoorumin tuella.

Aika: 4.-5.9.2021
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Anna Ranta
Ilmottautuminen päättyy: 16.8.2021
Hinta/hlö: 75€/hlö