Syvennymme näyttelijäntyön rytmiin, tunneilmaisuun ja kontaktiin, sekä haemme keinoja kiinnostavaan ja läsnäolevaan ilmaisuun. Käytämme ja työstämme sekä improvisoiden tuotettua materiaalia, että valmiita kohtaustekstejä, joille haemme eri tulkintatapoja.

Kouluttajana Anna Ranta, Näyttelijä FIA ja teatteri-ilmaisunohjaaja TIO. Anna on valmistunut Stadian esittävän taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2005 esiintyjäksi/ teatteri-ilmaisunohjaajaksi. Lisäksi Anna on opiskellut Madridissa RESAD:issa fyysistä näyttelijäntyötä sekä kouluttautunut sairaalaklovniksi. Anna on toiminut näyttelijänä niin pienissä ryhmämuotoisissa teattereissa kuin laitosteattereissakin, sekä työskennellyt aktiivisesti improvisaation parissa viimeiset 15 vuotta. Anna kouluttanut ja opettanut näyttelijäntyötä ja improvisaatiota vuodesta 2006 lähtien.

Kurssi pidetään HIT Helsingin tilassa, osoitteessa Karjalankatu 2, Helsinki.

Kurssi on suunnattu aiemmin näyttelemistä harrastaneille. Kurssi kuuluu neljän kurssin opintokokonaisuuteen, josta voi myös suorittaa vain yksittäisiä osa-alueita. Kursseille III-IV osallistumiseen vaaditaan kuitenkin Suomen Harrastajateatteriliiton joko I tai II – kurssin suorittamista. Jos omaat paljon kokemusta mutta et ole suorittanut I tai II – kurssia, ota yhteyttä Anna Rantaan ( ranta.anna@gmail.com ) osallistumismahdollisuuden selvittämiseksi.

LA KLO 10-13.30 (4 oppituntia) SU KLO 10.30-15.30 (6 oppituntia) Ilm. päättyy 26.10.

Kurssi toteutetaan Kansalaisfoorumin tuella.

Aika: 14.-15.11.2020
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Anna Ranta
Ilmottautuminen päättyy: 26.10.2020
Hinta/hlö: 75€/hlö