Hyödynnämme kurssilla aiemmin opittua, ja pyrimme kohti kokonaisvaltaista, elävää ilmaisua. Materiaalina käytämme mm. kohtaus-, ja monologitekstejä, sekä tutustumme myös roolianalyysin tekoon. Kurssille osallistujien tulee tehdä ennakkotehtävä, joka annetaan viikkoa ennen kurssin alkua.

Kouluttajana Anna Ranta, Näyttelijä FIA ja teatteri-ilmaisunohjaaja TIO. Anna on valmistunut Stadian esittävän taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2005 esiintyjäksi/ teatteri-ilmaisunohjaajaksi. Lisäksi Anna on opiskellut Madridissa RESAD:issa fyysistä näyttelijäntyötä sekä kouluttautunut sairaalaklovniksi. Anna on toiminut näyttelijänä niin pienissä ryhmämuotoisissa teattereissa kuin laitosteattereissakin, sekä työskennellyt aktiivisesti improvisaation parissa viimeiset 15 vuotta. Anna kouluttanut ja opettanut näyttelijäntyötä ja improvisaatiota vuodesta 2006 lähtien.

HUOM! Kurssi on suunnattu aiemmin näyttelemistä harrastaneille. Kurssi kuuluu neljän kurssin opintokokonaisuuteen ja on jatkoa kursseille I-III.

IV- kurssille osallistumiseen vaaditaan vähintään Suomen Harrastajateatteriliiton III – kurssin suorittamista. Jos omaat paljon kokemusta mutta et ole suorittanut III – kurssia, ota yhteyttä Anna Rantaan ([email protected]) osallistumismahdollisuuden selvittämiseksi.

Aikataulu la-su 10-15.30. Kurssi pidetään Suomen Harrastajateatteriliiton tilassa, Minervankatu 1 c 21.

Kurssi toteutetaan Kansalaisfoorumin tuella.

Aika: 4.-5.12.2021
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Anna Ranta
Ilmottautuminen päättyy: 15.11.2021
Hinta/hlö: 85€/ hlö