Tällä kurssilla tutustutaan näyttelijäntyön alkeisiin rennossa ilmapiirissä. Harjoittelemme yhdessä heittäytymistä ja läsnäoloa, sekä tutustumme hahmonkehittelyyn helppojen perusharjoitteiden avulla. Kurssi  sopii hyvin niin vasta-alkajille kuin kertausta kaipaavillekin.
Kouluttajana toimii Anna Ranta, Näyttelijä FIA ja teatteri-ilmaisunohjaaja TIO. Anna on valmistunut Stadian esittävän taiteen koulutusohjelmasta vuonna 2005 esiintyjäksi/ teatteri-ilmaisunohjaajaksi. Lisäksi Anna on opiskellut Madridissa RESAD:issa fyysistä näyttelijäntyötä sekä kouluttautunut sairaalaklovniksi. Anna on toiminut näyttelijänä niin pienissä ryhmämuotoisissa teattereissa kuin laitosteattereissakin, sekä työskennellyt aktiivisesti improvisaation parissa viimeiset 15 vuotta. Anna kouluttanut ja opettanut näyttelijäntyötä ja improvisaatiota  vuodesta 2006 lähtien.

Koulutus pidetään HIT Helsingin tilassa, osoitteessa Karjalankatu 2.

OPINTOSETELI

Tämä kurssi järjestetään Kansalaisfoorumin tuella. Eläkeläisten, työttömien, maahanmuuttajien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada kurssimaksuun 37,50 euron opintosetelietu.

Ilmoittaudu normaalisti kurssille ja hae etuutta saman tien ottamalla yhteyttä sähköpostitse lyhyillä perusteluilla mari.saarinen@shtl.fi

Jos olet hakukelpoinen saat tämän jälkeen jatko-ohjeet tuen saamiseen.

Aika: 16.-17.2.2019 klo 11-15.30 la-su
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: Anna Ranta
Ilmottautuminen päättyy: 30.1.2019
Hinta/hlö: 75€/hlö