Mitä tehtäisiin?

Kun esitystoiminta on useilla toimijoilla tauolla, on nyt hyvä mahdollisuus kouluttautua lisää tulevia kausia varten tai vaikkapa startata jo uusia projekteja.

Suomen Harrastajateatteriliitolla on Kansalaisfoorumin avustuksella saatavilla tukitunteja kouluttautumiseen vielä tälle syksylle. Tuki kannattaa hyödyntää liiton kautta, sillä Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteatterit ovat oikeutettuja 23€ tukeen/oppitunti. Liiton hyödyntäminen yhteistyökumppanina vähentää myös koulutuksen järjestämisen vaivaa: tuen hakeminen, tilitys ja sopimusasiat sekä kouluttajan palkanmaksu hoituvat liiton puolesta. Koulutus voidaan järjestää tuetusti vähintään 8 henkilön ryhmälle, jossa osallistujat ovat yli 15 -vuotiaita.

Koulutuksen avulla voi ylläpitää yhteishenkeä ja kehittää toimintaa eteenpäin uutta esityskautta odotellessa. Tarjolla on useita erilaisia koulutuksia näyttelijäntyön teemoista ohjaajantyöhön, lavastamiseen, puvustamiseen sekä vaikka valo – ja ääni työskentelyyn.

Koulutuksista löytyy kokoja ja muotoja esimerkiksi 3 oppitunnin tutustumistyöpajoista laajempiin vaikkapa 16 oppitunnin koko viikonlopun kokonaisuuksiin. Kysy lisää myös Kansalaisfoorumin tuetuista opintoryhmistä!

Hyödynnä nyt vielä tälle syksylle rahanarvoinen etu ja lisää tiimihenkeä kehittäen samalla teatterin toimintaa hauskalla ja motivoivalla tavalla! Koulutuksia voidaan järjestää myös verkossa.

Lisätietoja ja koulutuspyynnöt:

Mari Saarinen / [email protected] / 050 -468 2138