Tunnusta teatteria!

Ilahduta teatterin ystävää tai itseäsi Suomen Harrastajateatteriliiton teatterituotteilla.

Tarjolla on naamiopinssi, kangaskassi ja ajan henkeen sopiva uudelleen käytettävä kasvomaski. Naamiopinssi on hopeoitu helsinkiläisen I – korun käsin valmistama Suomen Harrastajateatteriliiton juhlavuoden 2018 kunniaksi tilattu pinssi. Kangaskassiin puolestaan sujautat kätevästi treenieväät ja plarin, tai vaikkapa ostokset kauppareissulla. Siivousliinoja löytyyn neljässä eri värissä (valkoinen, pinkki, minttu ja vihreä) jokaisessa oma teatteriaiheinen mietelause. SHT:n logolla varustetun heijastimen kanssa näyt matkalla treeneihin!

 

 

Siivousliinat teatteriaiheisella mietelauseella. Hinta 1-3 kpl 3,90€/kpl + posti, 4 kpl 14€ +postikulut, 5kpl tai enemmän 3,30€/kpl + postikulut.

Valkoinen: Dont look meaning in the words. Listen to the silences. -Samuel Beckett

Vaalean vihreä: Jättää käymättä teatterissa on kuin tekisi aamutoimensa ilman peiliä. – Arthus Schopenhauer

Pinkki: Pidän kovasti teatterista. Se on niin kovin paljon todellisempaa kuin elämä. -Oscar Wilde

Minttu: Taiteilijan osa on tehdä kysymyksiä. Ei vastata niihin. -Anton Tsehov

 

 

Heijastimet. Hinta 2,90 + postikulut

Naamiopinssi. Hinta 12€+postimaksu.

Teatterikassi. Hinta 5€ + postimaksu.

Tilaukset: Minna Ahlfors / [email protected] / 050 – 917 0062

 

 

 

 

 

 

 

 

Eila Ilenius  Näyttelijän yökirja

Avain 2018. Kirja teatterin katsojille, teatterityön tekijöille ja harrastajille julkisuuden kehän kummallakin puolen.

Tilaukset [email protected]    25€/kpl + postikulut

Eila Ilenius avaa työpäiväkirjojaan. Hän on valinnut 128 roolityönsä joukosta 5 eri näytelmän työprosessien kuvaukset eri ohjaajien kanssa harjoituksista viimeiseen esitykseen. Tällaista näyttelijän itsetuottamaa sisäisten prosessien kuvausta ei juuri ole kirjallisuudessa aiemmin käsitelty. Muistelmateokset keskittyvät yleensä uran ulkoisiin tapahtumiin.

… Merkintöjen arvo on siinä, että nyt kirjoittaa kokemus-asiantuntija, joka välittää hiljaista tietoa näyttelijän työskentelyprosessista ja näyttelijän ja ohjaajan yhteistyöstä… Näyttelijän yökirjoja on ilo lukea.” Hanna Helavuori, TINFOn johtaja, Ämyri (Suomen Näyttelijäliitto) 2 /2018.

E.I. valottaa teoksessaan teatterin maailmaa harvinaisella tavalla… Hän on ollut ahne oppimaan upeilta dramaatikoilta ja ohjaajilta, hän on kuunnellut lähimpiään missä kollegoita ja kriitikoita, hän on hakenut ja saanut tilan kasvaa… Harvinainen teos…teatteriopiskelijoille kurssikirjan veroinen.” Kaarina Naski, Ankkuri (Kotka) 18.4.2018.

…teksti on mukaansatempaavaa luettavaa… Harjoitusprosessit avautuvat kouriintuntuvasti… Yksi hieman uhriutuva perustelu Ileniuksella on: hän haluaa tuoda kirjalla esiin julkisuudessa tuntemattoman näyttelijäkunnan työn.  Ansiokkaan uran tehneelle, yleisesti merkittävän kirjan kirjoittaneelle Ileniukselle moinen asenne on tarpeeton.” Nina Jääskeläiinen, Teatteri&Tanssi+Sirkus 5 /2018.

”…Kirja ei ole pelkkää päiväkirjaa…jokaista osiota pohjustetaan… Avoin paljaus ja hyvät omat jälkikäteen kirjoitetut analyysit ja yhteenvedot vaihtelevat.” Sari Jaatinen, Repliikki (Suomen Harrastajateatteriliitto) 2/ 2018.