Suomen Harrastajateatteriliiton Näyttelijäpankki toimii tiedonvälittämisen alustana. Suomen Harrastajateatteriliitto suosittelee vahvasti aina kirjallisen työsopimuksen tekemistä molempien sopijapuolien edun mukaisesti. Ohjeista työsopimuksen tekemiseen voi saada esimerkiksi alla olevasta linkistä.

Linkki työsopimusmalliin ja Teatteri-ja mediatyöntekijöiden liiton sivuille.

Haluamme huomauttaa, että kaikki sopimustekniset asiat tulee sopia suoraan näyttelijöiden ja teattereiden välillä kirjallisesti, eikä Suomen Harrastajateatteriliitto ota niihin kantaa. Suomen Harrastajateatteriliitto ei ole vastuussa sopimuksista tai mahdollisista ristiriitatilanteista, vaan niistä ovat vastuussa sopijaosapuolet.

Näyttelijät vakuuttavat antamiensa tietojensa oikeellisuudesta liittyessään ohjaajapankkiin.

Liittymällä näyttelijäpankkiin hyväksyt antamasi yhteystiedot julkisesti jaettavaksi. Kaikki annetut tiedot ovat julkisia, joten jos et halua jotain henkilökohtaista tietoasi julkaistavan, älä lähetä sitä lomakkeessa.

Omaa näyttelijäprofiiliaan on mahdollista päivittää lähettämällä Näyttelijäpankki ilmoittautumislomake kokonaisuudessaan täytettynä uudelleen.

Jos haluat tietosi poistettavan Näyttelijäpankista, ilmoita siitä kirjallisesti [email protected]

HUOM! Jos lähetät videotervehdyksen, huolehdi että videossa näkyviltä henkilöiltä on lupa videon julkaisuun. Saavutettavuus-standardien mukaisesti video tulee myös tekstittää, muuten sitä ei julkaista. Tekstitysmahdollisuus löytyy esimerkiksi Youtube-palvelusta.

Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeuden poistaa ja muokata Näyttelijäprofiilin tietoja, jos ne rikkovat käyttöehtoja tai vastuulauseketta, tai ovat muutoin sopimattomia.

Liittymällä palveluun hyväksyt nämä käyttöehtot.