Jani Hämäläinen

Teatteri on vastaus kysymykseen ”miksi”
Teatterin opiskelu on itsensä opiskelua.

Näyttelijän tulee uskoa kaikkea mitä tekee ja sanoo, kokoajan. Jos ei pysty, hänen tulee näytellä että pystyy.

 

Hei! Olen 2016 Kokkolasta valmistunut TIO. Aikaisempaa koulutusta minulla on näyttelijäntyöstä sekä SuomenTeatteriopistosta että Lahden Kansanopistosta. Opiskelujeni ulkopuolella olen harrastanut teatteria jo reilut 18-vuotta, josta improvisaatiota n.9 vuotta.

Olen kiinnostunut fyysisestä ja sanattomasta ilmaisusta. Olenkin toinen pantomiimi-improvisaatioduo Plip ’n Bob perustaja sekä esiintyjä. Toinen mistä olen kiinnostunut on teatteriväkivalta ja olen opettanut molempia SHT:n kautta erinäisille harrastajaryhmille.

 

 

 

Kirsi Sulonen

”Earth without art is just ”Eh””

Olen keskisuomalaistunut teatteriohjaaja, kouluttaja ja näyttelijä. Pääasiassa teen ohjauksia harrastajateattereihin ympäri Keski-Suomen maakuntaa, mutta toimin myös näyttelijänä ja vuorovaikutus- ja työyhteisökouluttajana Teatterikone OSK:ssa.
Koulutukseltani olen teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja olen valmistunut Turun Taideakatemiasta v. 2006. Lisäksi olen hankkinut tarinateatteriohjaajakoulutuksen Tarinainstituutissa Helsingissä.

Olen ohjannut reilu 30 näytelmää, näytellyt useissa, käsikirjoittanut, dramatisoinut ja sovittanut useita näytelmiä.
Harrastajateatteriohjauksissa panostan taiteellisesti korkeatasoiseen laatuun, henkilöohjaukseen, ryhmäprosessiin sekä näyttämöilmaisun opettamiseen. Ajattelen, että harrastuksessa on pystyttävä kehittymään, ja siinä ammattiohjaaja voi olla apuna tarjoamalla haasteita ja opettamalla lisää näyttelijäntyöstä ja näyttämöilmaisusta.

Olen ohjannut eniten tekstilähtöisesti, mutta toiminut myös pitkäaikaistyöttömien teatterityöpajan ohjaajana muutamaan otteeseen ja valmistanut muissakin yhteyksissä esityksiä devising-prosessina. Fyysinen teatteri ja soveltava draama ovat myös erityisosaamistani.

Esittelyvideoni ja portfolion löydät nettisivuiltani www.kirsisulonen.fi

 

Esko Rissanen

”Näitä hommia tehdään elämäksi, ei kuolemaksi.”

 

Olen eläkkeellä varsinaisesta päätyöstäni näyttelijänä eri teattereissa ja freelancerina ( 37 v / CV ).
Koko tuon ajan olen myös ohjannut päätyön ohella harrastajaryhmiä Voionmaan opistolla käymäni kurssin antamalla kimmokkeella ( CV ).
Olen ohjannut ja lavastanut vuosien varrella kymmeniä harrastajateatteriesityksiä.

Koko illan esityksiä erilaisiin harrastetiloihin eri puolilla Suomea.
Kesäteatteriesityksiä lavastuksineen.
Harrastajaryhmien runoiltoja ja video-ohjelmia.
Lapsiryhmien omia esityksiä.
Viime aikoina olen myös työskennellyt näkövammaisteatterissa.

Katri Häti

”Älä tyydy pieniin aiheisiin… Tartu sinä moukariin ja tao omaa aikaasi kuin kuumaa rautaa. Älä pelkää suuria aiheita, sillä ihminen kasvaa työnsä mukana. Ole rohkea. Sinulla täytyy olla uskallusta myös epäonnistua. Ennen kaikkea, älä masennu, älä katkeroidu, älä koskaan vihaa ihmistä.”
-Mika Waltari

 

Toimin teatterialan freelancerina ja teen noin viisi teatterituotantoa vuodessa. Olen käsikirjoittanut ja dramatisoinut lastenteatteri, kesäteatteri ja draama esityksiä noin viidentoista vuoden ajan. Työskentelen niin ammattilais- kuin harrastajateatteri tuotannoissa. Pystyn tekemään tilaustöitä, ohjaamaan toivottuja tekstejä ja tarjoamaan esityksiä työryhmän kokoonpanon mukaan. Olen kouluttanut niin näyttelijäntyötä että ohjaajantyötä ja opetan tällä hetkellä Tampereen Työväenopistossa näyttelijäntyötä aikuis- ja lapsiryhmälle. Toimin neljättä vuotta tamperelaisen Tukkateatterin puheenjohtajana. Ohjaajana olen mukautuvanen, joustava ja yhteistyökykyinen sekä ennen kaikkea innostava ohjaaja.

(Työtarjouksista voin vastaanottaa yli 300 km etäisyydeltä mikäli oleskelu paikkakunnalla saadaan järjestettyä)

Maarit Peltomaa

 

”Teatterin tekeminen, yhdessä jakaminen ja kokeminen ja uuden luominen on teatterin ydin.”

 

Olen valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta 1989. Sen jälkeen olen työskennellyt useassa ammattiteatterissa, televisiossa, elokuvassa. Olen opettanut Lahden musiikkiteatterilinjalla  (2004-2007) sekä Tampereen Yhteiskoulun erityistaidon lukiossa (2014-2016). Olen opiskellut soveltavaa teatteria sekä kasvatustieteitä ja pedagogiikkaa (HAMK)ja saanut pätevyyden myös ammatillisen oppilaitoksen opettajaksi. Olen käsikirjoittanut, sovittanut ja ohjannut useita teoksia näyttämölle oppilaitoksissa. Viimeisin ohjaustyöni on Nurmeksen Bomban kesäteatteri (2018). Kesällä 2020 ohjaan Kangasalan kesäteatteriin Heikki Lundin näytelmän ”Aktiivimalli”.
Ohjaustöissäni osallistun aina tekstin sovittamiseen ja markkinointiin.

Anna-Maija Ojansivu

 

”Kaikki mitä tehdään, tehdään kunnolla ja suurella sydämellä.”

 

Olen pitkän linjan teatterityöläinen. Aloitin harrastajana, ja vuodesta 2006 olen tehnyt teatteria ammatikseni. Näyttelijänä rooleja on kertynyt ”ihan älyttömästi”, ja ohjauksiakin alkaa olla aika liuta. Näyttelijöiltä erityisesti kiitosta innostavuudesta, tarkoista aikatauluista ja suunnitelmista sekä kehittymismahdollisuuksista. Olen valmis singahtamaan kauemmaksikin kotoa, kun vaan joku vuodepaikka löytyy töiden ajaksi.

Timo Tirri

Metropolia Ammattikorkeakoulun esittävän taiteen laitokselta valmistunut Teatteri- Ilmaisunohjaaja. Tutkintoon kulminoituu nuorena aloitettu koulutusputki, josta lisätietoa liitteenä olevasta ansioluettelosta.

Koulutukseni myötä yhdistelen ohjaajantyössäni perinteisen teatterin kuin soveltavankin teatterin työ- ja esitystapoja.
Ohjaajanura alkoi Raumalla 1982. Ammattilaisena ohjannut vuodesta 1985.
CV:stä näkyy kirjallisesti aiempaa toimintaani.

Janne Jämsä

”Tee työtä jota rakastat, niin sinun ei tarvitse koskaan tehdä töitä.”

 

Olen Janne Jämsä, 30-vuotias tuottaja, teatteriohjaaja ja yrittäjä Tampereelta.

Omaan monivuotisen ja -puolisen kokemuksen esittävän taiteen kentällä työskentelemisestä. Vuosien saatossa olen työskennellyt mm. Kansallisteatterissa, Kulttuuritehdas Korjaamolla, Kulttuurikeskus Poleenissa, Uudessa Iloisessa Teatterissa, Linnateatterissa sekä tällä hetkellä Suomen Kiertueteatterissa, jossa toimin teatterinjohtajana. Työtehtäväni ovat vaihdelleet lipunmyynnistä taideaineiden opettajan sijaisuuteen, tuotanto- ja ohjausassistentista kokonaisiin tuotantoihin sekä omiin ohjaustöihiin.

Ohjaajana olen toiminut yli kymmenen vuoden ajan, ja olen ohjannut niin harrastajia, alan opiskelijoita kuin ammattilaisiakin. Olen ohjannut mitä erinäisimpiä teoksia aina vauvateatteriesityksistä isompiin musikaalituotantoihin. Olen eritoten kiinnostunut suomalaisista teksteistä sekä lastenteatterin tekemisestä. Mieleenpainuvimpia töitä viime vuosilta ovat Pyynikin kesäteatteriin ohjaamani Tatun ja Patun Suomi (2019), Kaarina-Teatterissa nähty Niskavuoren nuori emäntä (2018) sekä Linnateatteriin ohjaamani Tell me on a Sunday (2016). Lista kaikista ohjauksistani löytyy CV:stäni sekä verkkosivuiltani osoitteesta http://www.jannejamsa.fi/cv/. Verkkosivuiltani löytyy myös arvosteluja tekemistäni töistä (http://www.jannejamsa.fi/arvostelut/).

Olen avoin, utelias ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jonka suusta et kuule sanottavan ”en pysty”. Teen aina työni täysillä enkä pelkää heittäytyä uudenkaan projektin vietäväksi. Uskallan tarttua uusiin haasteisiin ja työskennellä uusissa toimintaympäristöissä, joissa voin kehittää itseäni niin teatterialan ammattilaisena sekä teatteri- ja kulttuurialaa kokonaisvaltaisesti.

Teatteri, kulttuuri ja viihde ovat minulle työ, elämä ja intohimo.

Eija-Liisa Pokki

Hei!

Olen 49v ohjaaja ja asustelen nykyään Ylivieskassa.  Käytettävissä työhön olen oikeastaan ympäri Suomea kunhan yöpaikka löytyy ja pieni koirani pääsee mukaan. Työkseni olen ohjannut jo vuodesta 2001. Olen toiminut 2001 vuodesta myös kansalaisopistoilla ilmaisu-teatteriaineiden tuntiopettajana niin Kouvolassa, Tampereella kuin Ylivieskassa. Itseltä luonnistuu myös lavastussuunnitelmat kuin puvustuskin. Harrastajateatterissa lähellä sydäntäni on erityisryhmät kuten kehitysvammaiset joita olen ohjaillut kohta jo 10 vuoden ajan.

Olen ohjaajana aikatauluista kiinni pitävä, kaikki työryhmän jäsenet huomioiva, keskusteleva ja avoin. Tärkeintä on luoda hyvä ilmapiiri porukalle, kasvaa ihmisenä ja harrastajana sekä tietysti tuottaa viihdettä katsojille. Työryhmän hyvinvointi välittyy kyllä katsomoon saakka.

Lisätietoja löytyy tuolta sekavasta CV: stäni joten kannattaa tutustua siihen.

Linnea Tuominen

 

Aina voi oppia uutta ja kehittyä! Haluan kertoa ihmisille tarinoita eri tunteiden muodossa ja herättää tunteita katsojissa! Anna mennä, täällä eletään vaan kerran! Tee sitä mitä rakastat, uskalla olla auki. Sytyn, kun saan esiintyä, näytellä, tanssia ja laulaa!

Olen vuonna -86 syntynyt reipas ja iloinen nuori näyttelijä. Opiskelin lukuvuoden 2020-2021 Kalliossa kansanopistossa HEO:lla draama- ja näyttelijäntaidetta. Vuosi oli aivan mahtava ja nyt olen vielä vakuuttuneempi, että haluan näytellä, tanssia ja laulaa vielä entistäkin enemmän. Haluan oppia lisää ja kehittyä näyttelijänä. Rakastan näyttelemistä, koska siinä saan tuoda itseäni ja luovuutta esiin. Saan esiintyä ja kertoa tarinoita ihmisille erilaisissa rooleissa. Rakastan myös tanssia ja laulaa. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, päälajina jalkapallo nelosdivarissa uudenmaan piirissä. Lisäksi lenkkeilen, käyn salilla, hiihdän ja käyn crosstraining tunneilla. Olen sosiaalinen, luotettava, yrittäjähenkinen, rehellinen, iloinen ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva persoona. Minulla on lisäksi viisi kummilasta. Toiveena ja tavoitteena olisi saada tehdä näyttelijäntöitä ammatikseni. Mielestäni aina voi kehittyä ja olen valmiina uusiin haasteisiin! Olen ollut jonkin verran mukana TV-sarjoissa ja elokuvissa avustajana. Kesänä 2021 olin mukana myös Keravan kesäteatterissa Tukkijoella, roolini on Maija Rivakka. Lisäksi olen käynyt Mia Renwallin ammattina ääninäyttelijä työpajan ja tehnyt ääninäytteen.

 

 

 

Esperanza Parkkinen

 

Tästä se lähtee pojat katsokaa!
Terve! Täällä 21-vuotias kolumbialaistaustainen harrastajanäyttelijä Joensuusta. Olen iloinen, rento, avoin ja yhteistyökykyinen persoona. Minulla on monenelaista kokemusta etenkin teatterin parista. Näyttelijänä olen tunnollinen ja läsnäoleva. Lisäksi ajatustyöni näkyy. Erityistaitojani ovat koomisuus, hullunkuriset ilmeet ja eleet sekä korvien heiluttaminen.

Maria Oiva

Toivon vastakohta ei ole toivottomuus vaan toimettomuus.
Maria Oiva (s.1977) työskentelee laaja-alaisesti esittävän taiteen kentällä teatteriohjaajana, esitystaitelijana sekä asiantuntijana. Hän on vuodesta 2015 kehittänyt digitaalisen näyttämön konseptia. Hänellä on takanaan myös koreografiaopintoja sekä vuosien kokemus erilaisista esitystiloista sekä monitaiteellisten ja moninaisten työryhmien ja projektien johtamisesta.
Oivan teatteripolku alkoi Samppalinnan kesäteatterista musikaalien parissa ja kesäteatteri onkin lähellä hänen sydäntään, kuten myös huumori.
Oiva työskentelee sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Ilja Mäkelä

 

Teatteri on ennen kaikkea yhteistyön sekä yhteisen innostuksen ja kunnianhimon taidonnäyte.

 
 

Olen helsinkiläinen teatteriohjaaja ja -opettaja sekä käsikirjoittaja ja näyttelijä. Opetan teatteria päätoimisesti Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulussa. Teatteriohjaajana olen työskennellyt sekä ammattiteatterissa että koulutuksellisilla painotuksilla kunnianhimoisissa harrastajateatterituotannoissa. Hyödynnän ohjauksissani usein eri esittävien taiteiden elementtejä kuten sirkusta, tanssia, nukketeatteria ja musiikkia. Viime vuosina olen erikoistunut myös lapsille ja nuorille suunnattuun teatteriin kirjoittamalla uutta, teatteria ja sirkusakrobatiaa yhdistävää lastenteatteria sekä nuorten innoittamista aiheista ammennettua nuortenteatteria. Ohjaajana pyrin olemaan helpostilähestyttävä, innostava ja kannustava, mutta myös kunnianhimoiseen työskentelyyn tähtäävä. Valtaosan teatteriohjauksistani olen tehnyt suurten, 8-20 hengen esiintyjätyöryhmien parissa.  Teatteriopettajana olen erikoistunut myös fyysisen teatterin menetelmien (miimi, klovneria, naamioteatteri) opettamiseen ja hyödynnän niitä mielelläni myös ohjauksissani.

Sampo Kerola

 

Ars longa, vita brevis.

 

Sampo Kerola on tanssi-  ja teatteritaiteen ammattilainen. Hän on pohjakoulutukseltaan ympäristöinsinööri, sittemmin tanssinopettajaksi, koreografiksi ja taitelija-kehittäjäksi kouluttautunut taiteen maisteri.

 

Taiteellisen uransa Kerola on luonut tanssi-  ja puheteattereissa ympäri Suomea ohjaajana, tanssijana ja koreografina. Hän on opettanut monipuolisesti niin amatöörejä kuin ammattilaisia nykytanssin ja näyttelijäntyön tekniikoissa yli kymmenen vuoden ajan. Kerola työskentelee myös suunnittelijana työelämän kehittämishankkeissa luoden uusia taidelähtöisiä menetelmiä työntekijöiden ja organisaatioiden tarpeisiin.

 

Osmo Rahikainen

Äänellä ääntä kohti!

Uudestaan yli 30 vuoden tauon jälkeen 3 vuotta kulunut näytelmäharrastuksen parissa Vantaan näyttämöllä.
Lusthia on ollut kolmessa proggiksessa lavalla ja yksi vuosi PR-vastaavana.
Nuoruudessa harrastin näyttelemistä Hollolan nuorisoseurassa. Kruununa esiintyminen Harrastajateatterikesässä Seinäjoella 1983.
Äänityön ammattilainen olen ollut parikymmentä vuotta, pääosin urheilupuolella. Voice overeita teen edelleen säännöllisesti.

 

 

Antti Taipale

Yhteisössä on voimaa.

 

Olen 38-vuotias teatterialan moniottelija. Taustaltani olen esiintyjä ja kiertänyt Suomea ristiin rastiin ja nyt viimeisinä vuosina keskittynyt enemmän teoriaan ja teatterin tutkimukseen. Olen parhaillaan väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa ja keskeisenä kiinnostuksen kohteena on kehollinen empatia teatterin keskiössä.
Ohjatessani työskentelen kehollisesti, kehollani aistien. Eläydyn ja annan näyttelijöiden ilmaisun siirtyä omaan kehooni, jotta voin heitä ymmärtää paremmin ja auttaa heitä vielä parempiin suorituksiin.

Tärkeimmät arvoni ovat aistikkuus, muutoksen hyödyntäminen sekä jatkuva kehitys. Ohjauksessani arvot ilmenevät aistirikkaina tulkintoina, väreinä, ääninä, liikkeinä sekä voimakkaina tunteina. Olen avoin ja auki muutokselle ja toivon työryhmältä harjoitusprosessin aikana uskallusta luottaa lopputulokseen, sillä muutoksen antaman luovan voiman avulla produktiosta voi syntyä jotain taianomaista, joka lumoaa katsojan. Jatkuva kehitys on väistämätöntä teatteriproduktiossa, jossa jokainen osa-alue kehittyy harjoitusten myötä, yhdessä tehden, yhteisön voimalla.

Intuitiivinen työskentelyote, rento ja hyvä tunnelma sekä määrätietoinen eteneminen ovat työskentelyni keskiössä. Varsinkin harrastajateattereiden osalta harrastus täytyy olla mukavaa ja sellaista, joka antaa enemmän pitkän työpäivän jälkeen, kuin se veisi.

Olen valmis uusiin haasteisiin, uusiin tulkintoihin ja tapamaan uusia intohimoisia teatterinharrastajia.

 

Harri Pasanen

Jostain syystä olen aina ollut humoristin ja ehkä jonkinlaisen hampuusin osissa, mutta vakavampiakin rooleja on ollut.
Olen aloittanut näyttelemisen muistaakseni 2005 Ramppi – Teatterissa Kangasalalla kesäteatterissa. Viimevuosina olen ollut Toijalan Näyttämön kesäteatterissa aina silloin kun olen töiltäni ehtinyt. Olen ollut myös parissa elokuvassakin mukana avustajana.

Valokuva tältä keväältä Toijalan Näyttämön harjoituksista, Onnellinen mies. Olen siinä Rovasti Roivas.

Ota yhteyttä! S-posti, soitto ja tekstiviesti, kaikki käy.

Tero Heinämäki

 

Turvallinen työilmapiiri luo puitteet vaikeidenkin aiheiden käsittelyyn.

 

Olen 53-vuotias Helsingissä asuva teatteriohjaaja, joka on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1997. Kiinnityksellä olen ollut Kouvolan Teatterissa (2000-02) ja Seinäjoen kaupunginteatterissa (2006-10). Joensuun kaupunginteatteria johdin vuodet 2010-13. Tämän jälkeen olen mukana perustamassa Seinäjoelle kulttuuriyhdistys KoHoa, joka on tehnyt musiikkipitoisia esityksiä paikallisista aiheista sekä aikuisille, että lapsille. Yli 25 vuoden kokemuksella olen freelancerina kiertänyt ympäri Suomea. Teatteri on henkinen kotini vaikka oma perhe on myös tärkeä.
 
Harrastajia olen ohjannut kun sopivia välejä on tullut. Kokemukseni harrastajien kanssa ovat olleet innostavia! Teuvalla olen ohjannut samoja harrastajia kolmeen kertaan, Seinäjoella muutamaa ryhmää, ja Kimingissä Uittokallion kesäteatteriin paikallisaiheisen Amerikkaan muutosta kertovan Summassa vaan Amerikkaan kesällä 2022. Harrastajien kanssa tehdessä korustuu harrastamisen into, joka tarttuu myös ohjaajaan! Toki myös toisinpäin, eli ohjaajan into ja kiinnostus harrastajia kohtaan tarttuu heihin.
 
Rakastan lastenteatteria ja musiikkiteatteria. Monenlaista olen urani aikana ohjannut. Harrastajille kesäisiä farsseja, mutta myös musiikkipitoiset Pikku Pietarin pihan ja tuo edellämainittu Kimingin produktio.
 
Pyrin olemaan ohjaajana positiivinen innoittaja ja antaa avaimia jokaiselle oman ilmaisun löytämiseen. Kokonaisuuksien rakentamisesta minulla on pitkä kokemus. Osaan tehdä taiteellisesti kiinnostavaa teatteria, joka myös viihdyttää. Vaikka en ole sanan varsinaisessa merkityksessä kouluttaja niin omaan vahvan kokemuksen yhteisen tyylilajin ja yhtenäisyyden rakentamisesta esitykseen. Olen luotettava ja aikatauluissa pysyvä. Mitä sovitaan siitä pidetään kiinni. Tietysti myös ryhmän sitoutuminen on tärkeää enkä halua korostaa työnjohdollista asemaa ”käskyttäjänä”, vaikka sekin onnistuu. Jämäkkä olen, mutta positiivisen kautta.  Leikkisyyttä voisin tässä korostaa ja heittäytymistä. Lähtökohta on, että luon turvallisen työilmapiirin kaikille, siten pyrin olemaan avoin ja kuunnella myös työryhmää.
 
Ohjaamisen lisäksi olen tehnyt tuottamista, näyttämösovituksia, lavastussuunnitelmia, mutta myös rakentanut lavasteita, säveltänyt ja soittanut musiikin esityksiin.
 
Elämän kokemusta omaan myös sen verran, että ymmärrän ihmisten erilaiset lähtökohdat harrastamiseen. Joensuun kaupunginteatterin johtaminen vei minut burnoutiin, jonka jälkeen otin nuoruuden harrastuksen musiikin omaan työkalupussiin. Olen viime vuosina kouluttautunut musiikin tekemisessä ja toimin mm. kulttuurista vanhustyötä tekevän Duo Ohoivan riveissä. Uuden opiskelu on tärkeää kaiken ikään, ja teatterissa jos missä se luonnistuu! Maailmassa, jossa koneet meinaavat ottaa meistä vallan on tärkeää, että kokoonnumme yhteen, pohdimme maailmaa ja yritämme tehdä siitä jollain tapaa ymmärrettävää esityksen muodossa. Yhdessä omassa yhteisössämme.
 

Jouni Nurminen

Kriisi on mahdollisuus.

 

Olen on 62-vuotias teatteri-ilmaisun ohjaaja. Panostan kannustamiseen ja positiivisuuteen vuorovaikutuksessa, koska myönteisen ja turvallisen ilmapiirin luominen helpottavat uuden oppimista. Rakastan tarinoiden kertomista ja sitä miten kukin tarina saadaan juuri sille sopivalla tavalla dramaturgisesti toteutettua. Ohjaajan työ on siitä hieno ammatti, että pääsee näkemään kun näkymätön, kuvitteellinen muuttuu konkreettiseksi, näkyväksi. Teksti muuttuu toiminnaksi. Olen toiminut 1980-luvulta asti harrastaja- ja ammattikentässä ohjaajana, näyttelijänä ja näytelmäkirjailijana. Olen opettanut ja harjoittanut perinteistä draamaa, improvisaatiota, tarinateatteria ja soveltavia draamamenetelmiä. Oman tekstin tuottaminen ryhmässä ja devising tyylinen lähestymistapa on minulle ominaista. Olen ohjannut 30 kokopitkää näytelmää eri harrastajateattereille ja ohjaamani näytelmä on valittu kaksi kertaa Suomen Harrastajateatteriliiton harrastajateatterikesään. Vuonna 2017 Veitsenterä työryhmä esitti Vuosaaren kesäteatterin kymmenvuotis juhlavuonna käsikirjoittamani ja ohjaamani näytelmän Velka. Toimin vuosina 2021-23 dramaturgina ja ohjaana Pikku Huopalahden Yhteistöteatterissa.