Hei sinä teatterialan ammattilainen!

Suomen Harrastajateatteriliiton valtakunnallinen Ohjaajapankki julkaistiin helmikuussa. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen rekrytointialustaan, josta Suomen Harrastajateatteriliiton noin 500 jäsenteatteria voivat hakea itselleen sopivaa ohjaajaa valtakunnallisella haulla. Ohjaajapankin on tarkoitus helpottaa teatterialan ammattilaisten ja harrastajien välistä yhteistyötä. Harrastajateatterit voivat hakea ohjaajapankin avulla itselleen sopivaa ohjaajaa. Hakuehdoista teatterit voivat rajata hakua esimerkiksi erityisosaamisen, kokemuksen tai paikkakunnan mukaan. Huomioithan että voit valita työskentelypaikkakunniksesi useita paikkakuntia.

Ohjaajapankkiin liitytään luomalla oma ohjaajaprofiili ohjaajapankkiin.

 • Valmista itsellesi CV ja tallenna se (PDF-)muodossa EtunimiSukunimi.pdf
 • Halutessasi voit tehdä myös Ohjaajaprofiiliisi upotettavan esittelyvideon (Youtube). Huomioithan että saavutettavuusstandardin (WCAG 2.1) mukaisesti video tulee tekstittää jotta se voidaan julkaista alustalla. Tekstittämättömiä videoita ei upoteta sivulle. Huolehdithan että videolla esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon julkaisuun.
 • Liitä mukaan tuore valokuva itsestäsi (png/jpg). Huomioithan kuvan laadun ja tarkkuuden. Kuvasta tulee nähdä kasvot.
 • Täytä ilmoittautumislomake tarkasti. Lisää mukaan halutessasi vapaita hakusanoja erityisosaamisestasi
 • Lue tarkasti käyttöehdot ja vastuulauseke ennen lomakkeen lähettämistä.

Ohjaajaprofiilisi luodaan yleensä 3-5 arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä, pois lukien toimiston loma-ajat. Ohjaajapankin profiilia voi päivittää lähettämällä lomakkeen uudelleen uusituilla tiedoilla. Ohjaajapankkiin lisätään ohjaajia jatkuvasti (pois lukien toimiston loma-ajat) ja se on käyttäjilleen maksuton.

Jos haluat myöhemmin poistua rekisteristä, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse sht(at)shtl.fi

Jos haluat päivittää profiiliasi ajantasalle, täytä lomake oleellisilta osin uudelleen ja valitse ”Haluan päivittää profiilini tietoja.” Ohjaajapankkia ei pääse päivittämään itse suoraan vaan tunnuksilla tehdyt muutokset näkyvät vain WordPress -käyttäjäprofiilissa.

 

Ohjaajapankin toimintaa kehitetään eteenpäin kokeilujakson perusteella. Palautetta voit lähettää milloin vain osoitteeseen sht(at)shtl.fi

  Yhteystiedot  Sometilit (lisää linkki profiiliisi)

  Paikkakunta ja osaaminen


  Kieli
  SuomiRuotsiSaameEnglantiSaksaRanskaEspanja