OHJAAJAPANKKI: VASTUULAUSEKE JA KÄYTTÖEHDOT OHJAAJILLE

Suomen Harrastajateatteriliiton Ohjaajapankki toimii tiedonvälittämisen alustana teatteriohjaajien ja harrastajateattereiden välillä. Suomen Harrastajateatteriliitto suosittelee vahvasti aina kirjallisen työsopimuksen tekemistä kaikista ohjaustöistä molempien sopijapuolien edun mukaisesti. Ohjeista työsopimuksen tekemiseen voi saada esimerkiksi alla olevasta linkistä.

Linkki työsopimusmalliin ja Teatteri-ja mediatyöntekijöiden liiton sivuille.

Haluamme huomauttaa, että kaikki sopimustekniset asiat tulee sopia suoraan ohjaajien ja teattereiden välillä kirjallisesti, eikä Suomen Harrastajateatteriliitto ota niihin kantaa. Suomen Harrastajateatteriliitto ei ole vastuussa sopimuksista tai mahdollisista ristiriitatilanteista, vaan niistä ovat vastuussa sopijaosapuolet.

Ohjaajat vakuuttavat antamiensa tietojensa oikeellisuudesta liittyessään ohjaajapankkiin.

Liittymällä ohjaajapankkiin hyväksyt antamasi yhteystiedot julkisesti jaettavaksi. Kaikki annetut tiedot ovat julkisia, joten jos et halua jotain henkilökohtaista tietoasi julkaistavan, älä lähetä sitä lomakkeessa. Ohjaajapankkia voivat hyödyntää kaikki Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteatterit (noin 500 teatteria).

Omaa ohjaajaprofiiliaan on mahdollista päivittää lähettämällä Ohjaajapankki ilmoittautumislomake kokonaisuudessaan täytettynä uudelleen.

Jos haluat tietosi poistettavan Ohjaajapankista, ilmoita siitä kirjallisesti [email protected]

HUOM! Jos lähetät videotervehdyksen, huolehdi että videossa näkyviltä henkilöiltä on lupa videon julkaisuun. Saavutettavuus-standardien mukaisesti video tulee myös tekstittää, muuten sitä ei julkaista. Tekstitysmahdollisuus löytyy esimerkiksi Youtube-palvelusta.

Ohjaajapalaute -osion kommentit tarkistetaan liiton toimesta ennen julkaisua eikä niitä julkaista, jos ne sisältävät epäasiallista palautetta. Kaikki palautteet on mahdollista saada kuitenkin itselleen nähtäväksi.

Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeuden poistaa ja muokata Ohjaajaprofiilin tietoja, jos ne rikkovat käyttöehtoja tai vastuulauseketta, tai ovat muutoin sopimattomia.

Liittymällä palveluun hyväksyt nämä käyttöehtot.