Lasten ja nuorten vuoro olla SPOTISSA

Keväältä 2021 koronapandemian vuoksi peruuntuneen SPOTTI -tapahtuman tilalla Suomen Harrastajateatteriliitto julistaa Maailman teatteripäivän 27.3. kunniaksi lasten ja nuorten oman teatteriaiheisen videokilpailun!

Tee lyhyt teatteriaiheinen video ja lähetä se meille. Videon voi lähettää meille WhatsApilla numeroon 050-4682138.

Kilpailun aiheena on lapset ja nuoret SPOTISSA, tyyli on vapaa. Videon maksimipituus on 2 minuuttia ja sen voi tehdä yksin, kaverin kanssa tai porukalla.

Kilpailuun määräaikaan 16.5. mennessä saapuneita videoita julkaistaan Suomen Harrastajateatteriliiton somekanavissa. Liitä mukaan tieto tilistä tai hashtageista jotka haluat tägättävän mukaan videoon. Parhaita videoita palkitaan myös rahapalkinnolla, jota on jaossa yhteensä 1000€.

Kilpailuun voi osallistua alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset. Ilmoita videon yhteydessä videon tehneiden nimet, sekä huoltajan/ohjaajan nimi ja yhteystieto (sähköposti ja puh. nro riittää).

Muistathan videoita tehdessäsi hyvän netiketin. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeuden jättää julkaisematta videoita jotka ovat hyvän netiketin vastaisia. Huoltajalta tulee olla lupa videon julkaisuun.

Onnea kilpailuun!