HAKULOMAKE SPOTTI

Ryhmien hakuaika SPOTTI – Lasten teatteripäiville on avoinna 15.1.-15.2.2019. Haku on tarkoitettu pääasiassa alle 13-vuotiaista esiintyjistä koostuville ryhmille, mutta ikäraja on hyvin joustava. Mukaan haetaan kaikenlaisia esityksiä. Laittakaa rohkeasti hakemus tulemaan! Ryhmävalinnat tehdään helmi-maaliskuun vaihteessa. Kaikille hakeneille ryhmille ilmoitetaan valinnoista sähköpostitse.

SPOTTI järjestetään Riihimäellä pääsiäisenä 2019, alkaen lauantaina 20.4. klo 11:30 ja päättyen sunnuntaina 21.4. klo 16:00. Tapahtumaan osallistuvien ryhmien on hyvä varata molemmat edellä mainitut päivät kokonaisuudessaan festivaalille.

Lähettäkää hakuajan sisällä sähköinen tallenne esityksestänne. Voitte jakaa tallenteen Google Driven kautta liittämällä linkin tähän lomakkeeseen (paikka alla) taikka halutessanne toimittaa tallenteen muistitikulla osoitteeseen Sanna Saarela, Riihimäen Nuorisoteatteri, Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki.

Esitystallenne (linkki Google Driveen):

Toimittakaa esitystallenteen mukana myös esityksenne käsiohjelma PDF-muodossa (linkki ladattavissa olevaan sähköiseen esitteeseen) tai tulosteena postitse, mikäli sellainen on olemassa.
Käsiohjelma:

Lisäksi täyttäkää alla oleva lomake hakuajan sisällä.

Ryhmän nimi:

Paikkakunta:

Yhteyshenkilö:

Sähköposti:

Esityksen nimi:

Kirjoittaja:

Ohjaaja:

Onko ryhmä hoitanut esityksen (ja sen elementtien, esim. musiikin) tekijänoikeudet:

Esityksen tarkka kesto:

Sisältääkö väliajan, jos niin sen minimikesto:

Pystytysaika: (Huomioithan että varsinaista läpimenoharjoitusaikaa ei ole mahdollista saada.)

Purkuaika:

Tarvittava tekniikka (valmistautukaa tuomaan tekniikka itse):

Minimi näyttämön koko:

Näyttelijöiden lukumäärä:

Näyttelijöiden ikäjakauma:

Tapahtumaan osallistuvien määrä yhteensä:

Voitte lisätä hakemuksen liitteeksi kuvan esityksestänne tai ryhmästänne. Muista mainita kuvaaja.

KUVAUSLUPA JA KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS:
Ryhmäänne voidaan valokuvata tapahtuman aikana. Kuvia käytetään tapahtumasta tiedottamiseen Suomen Harrastajateatteriliiton nettisivuilla, Repliikki-lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram). Kaikki kuvatut esitetään positiivisessa ja myönteisessä valossa.
Ryhmäämme saa valokuvata tapahtuman aikana ja vakuutamme että olemme keränneet/keräämme ryhmämme mukana osallistuvien lasten huoltajilta kuvausluvat.Ryhmäämme ei saa kuvata

Muuta tietoa esityksestä:
Kerro tässä, jos haluat lisätä jotain hakemustietoihinne. Jos esimerkiksi tallenteen katsomiseen tarvitaan salasana, lisää se tässä.

Vakuutan ylläolevat tiedot oikeiksi ja ilmoitan välittömästi jos niihin tulee muutoksia.