SPOTTI – Lasten ja nuorten teatteripäivät siirrettiin keväältä 2021 koronan vuoksi vuoteen 2022. Tapahtuman raati löytyy tältä sivulta. Tapahtuman suojelijana toimii Kiti Kokkonen.

Raatiin astuvat Jenni Kokander,  Jarmo Luttinen, Niina Lahtinen ja Heikki Vilja. 

Mitä raatilaiset miettivät teatterista ja mitä he odottavat SPOTTI -tapahtumalta?

Jenni Kokander

”Aloitin itse teatteriharrastuksen jo lapsena. Teatteriharrastus toi minulle iloa, onnea ja ystäviä. Siksi olen nyt aikuisenakin mukana harrastajateatteritoiminnassa Tikkurilan Teatterissa. Ihanaa päästä mukaan myös Spottiin.”

Jenni Kokander on näyttelijä ja tuttu muun muassa Putouksesta, Onneli ja Anneli ja salaperäinen muukalainen, sekä Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvista.

Jarmo Luttinen

”Odotan innolla mitä kaikkea kivaa lahjakkaat ja luovat teatterintekijät taikovat meidän iloksemme.”

Jarmo Luttinen on useita kertoja palkittu taikuri ja Stand up-koomikko, joka on tuttu muun muassa Ylen lasten tv-ohjelmista. 

Niina Lahtinen

”Olen tehnyt teatteria koko ikäni harrastajien kanssa ja rakastan sitä! Intomielistä tutkimusmatkailua ja unelmien toteuttamista. Sitä samaa yritän toteuttaa myös tämänhetkisessä työssäni Putouksen ohjaajana. Odotan pääseväni pitkästä aikaa teatterin katsomoon oikein huolella, sekä kaikkia ajatuksia ja keskusteluita, joita esitykset herättää.”

Niina Lahtinen on näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on ollut mukana esimerkiksi useissa kotimaisissa elokuvissa ja tv-tuotannoissa, ohjaten muun muassa Putousta.

Heikki Vilja

”Innoissani tulen SPOTTI -teatterifestareille. Siellä on aina hyvä meininki ja sekä lasten että nuorten esityksissä on aina aivan järjetön into, kun kaikki tekevät teatteria täydestä sydämestä. Sitä paitsi pitkän koronakauden jälkeen menen innoissani minne tahansa ihmisten ilmoille.”

Heikki Vilja on palkittu Stand up- koomikko (mm. Naurun tasapaino 3.sija 2015, Vuoden Tulokas 2011, Helsinki Comedy festival Gong-shown voittaja 2011)  ja teatteriopettaja.