Suomen Harrastajateatteriliitto laajentaa jäsenpalveluitaan.

Liiton kautta on nyt mahdollista saada hyvin edulliseen jäsenhintaan esityksen striimauspalvelut. Striimauksen toteuttaa Nettivideo.fi, joka on perustettu juuri tähän koronan vuoksi kasvavaan striimaus- ja taltiointitarpeeseen.

Palvelut jäsenteattereille -15%

Nettivideo.fi on palvelu, joka yhdistää tapahtumanjärjestäjät ja katsojat helppokäyttöisen videopalvelun avulla. Nettivideo.fi tarjoaa tapahtumalle kokonaisratkaisun, jonka avulla tapahtuman myynti käynnistyy palvelun kautta helposti ja nopeasti. Palvelun kautta tapahtumanjärjestäjät voivat tarjota asiakkailleen tapahtumia tai muuta videosisältöä sekä suoratoistona että tallenteena. Kaikenlaisiin asiakkaan tarpeisiin skaalautuva kokonaisratkaisu sopii pienimuotoisesta esityksestä aina suurempaan konserttiin asti.

Palveluista annetaan -15% alennus Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteattereille keväällä 2021.  Nettivideo.fi -palveluista löytyy tallennemyynti, suora lähetys ja taltionti useassa eri pakettivaihtoehdossa. Palvelun takana on Juho Taipale, joka on vastannut syksystä 2020 asti myös Harrastajateatteriliiton toimiston teknisestä tuesta.

Lue lisää Nettivideo.fi -palvelusta tästä linkistä.

YLEISOHJEET Tekijänoikeukseen ja esityksen striimaamiseen liittyen ( Dramacorner).

Nettivideo -palvelun kuvabanneri.