Koulutuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutukseen hyvissä ajoin, viimeistään ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Kurssiin liittyvä tiedotus hoidetaan sähköpostitse, joten huolehdithan että antamasi sähköpostiosoite on toiminnassa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ilmottautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen muutoin kuin lääkärintodistuksella peruutetuista paikoista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Kurssin osallistumismaksu laskutetaan mahdollisuuksien mukaan ennen kurssia sähköpostitse. Kurssit toteutetaan kurssikohtaisella minimiosallistujamäärällä. Kurssilaisia ei ole vakuutettu Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Huomioithan että ilmottautuessa sähköpostiisi tulee varmistusviesti ilmottautumisen vahvistamista varten. Ilmottautuminen tulee voimaan ja perille vasta vahvistamisen jälkeen. Jotkut puhelimet tai padit eivät lähetä varmistusviestiä, joten varmin tapa on ilmoittautua on käyttää pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta. Jos et saa vahvistusviestiä ole yhteydessä tuottajaan sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssista lähetetään aina sähköpostitse lisätietoa ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos et saa viestiä, ota yhteyttä tuottajaan.

Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen. Kysy lisää! Koulutusten ilmoitettu tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, mari.saarinen@shtl.fi, puh. 050 468 2138

Tietosuojaselosteeseemme voi tutustua täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).