Koulutuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan koulutukseen hyvissä ajoin, viimeistään ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Kurssiin liittyvä tiedotus hoidetaan sähköpostitse, joten huolehdithan että antamasi sähköpostiosoite on toiminnassa.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua kuluitta ilmottautumisajan päättymiseen asti. Tämän jälkeen muutoin kuin lääkärintodistuksella peruutetuista paikoista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Koulutuksemme ovat avoimia kaikille ja osallistujan ei tarvitse olla Suomen Harrastajateatteriliiton jäsen.

Käytä ilmoittautumiseen ensisijaisesti pöytätietokonetta tai läppäriä, jotkut padit ja puhelimet eivät lähetä ilmoittautumislomaketta läpi.

HUOM! Ilmoittautumisjärjestelmäämme uudistetaan. Siirrymme asteittain syksyn 2019 ja alkuvuoden 2020 aikana käyttämään ilmoittautumiseen Google Forms – lomakkeita. Google Forms -lomakkeessa ohjeet voivat poiketa tässä ilmoitetusta.

Ilmoittautuminen mailchimp-lomakkeella tapahtuu näin:

  1. Valitse kurssi jolle haluat ilmoittautua, täytä ”ilmoittaudu”-kohdasta ilmoittautumislomake kyseiselle kurssille.
  2. Tarkista että sähköpostiosoitteesi on oikein, lähetä ilmoittautuminen
  3. Vahvista ilmoittautuminen klikkaamalla sähköpostiisi saapuvasta vahvistusviestistä vahvistus -linkkiä. JOS et saa vahvistusviestiä odota hetki, tarkista roskaposti, yritä uudelleen tai ota yhteyttä mari.saarinen@shtl.fi
  4. Peru tarvittaessa ilmoittautumisesi kunkin kurssin ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä, jotta saat vapautuksen kurssimaksusta. Jos sairastut juuri ennen kurssia, hanki lääkärintodistus ja ilmoita esteestäsi Suomen Harrastajateatteriliiton toimistoon sekä mahdollisuuksien mukaan kurssin kouluttajalle, jotta sinua ei kaivata turhaan kurssilla tai tilallesi voidaan ottaa toinen kurssilainen mahdollisesta jonosta.

HUOM! Huomioithan että ilmottautuessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee varmistusviesti ilmoittautumisen vahvistamista varten. Ilmottautuminen tulee voimaan ja perille vasta vahvistamisen jälkeen.  Ilmoittautumiseen käytettävän Mailchimpin  tietosuojasta saat lisää tietoa täältä.

Kurssin toteutumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse ja samalla kurssista kerrotaan lisää infoa. Kurssin osallistumismaksu laskutetaan mahdollisuuksien mukaan ennen kurssia sähköpostitse. Kurssit toteutetaan kurssikohtaisella minimiosallistujamäärällä, siksi ilmoittautuminen on sitova. Kurssilaisia ei ole vakuutettu Suomen Harrastajateatteriliiton puolesta. Suomen Harrastajateatteriliitto pidättää oikeudet muutoksiin.

Koulutuskalenterimme koulutukset on suunnattu pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille ellei toisin ole ilmoitettu, poikkeuksia voidaan toki tehdä kurssin sisällöstä ja tavoitteista riippuen. Kysy lisää!

Koulutusten ilmoitettu tuntimäärä tarkoitaa laajuutta oppitunneissa, a´45min. Osa kursseista on tuettu Kansalaisfoorumin opintosetelituella. Tällaisten kurssien lisätiedoissa on maininta tuen käyttömahdollisuudesta.

Liittymällä listallemme lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle.

LISÄTIETOJA

Tuottaja Mari Saarinen, mari.saarinen@shtl.fi, puh. 050 468 2138