Jäseneksi 

Suomen Harrastajateatteriliitto on vuonna 1948 perustettu kulttuurijärjestö. Liittoon kuuluu yhteensä lähes 500 harrastajateatteria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kasvavaan yhteisöömme ja jäsenetujemme piiriin. Jäseneksemme voit liittyä monella tapaa. Suomen Harrastajateatteriliiton sääntöihin voit tutustua tästä linkistä  Suomen Harrastajateatteriliiton sääntöihin voit tutustua tästä linkistä. 

Haluatko mukaan vaikuttamaan? SHT:n kokouskaavioon voit tutustua tästä linkistä.

Suomen Harrastajateatteriliiton hallituksen kokoonpano 2022:

Sanni Grahn-Laasonen, hallituksen puheenjohtaja

Minna Autere (vesaiset), varajäsen Liina Tiusanen (Keskustanuoret)

Anneli Heusala (Karjalan Liitto), varajäsen Katja Koivukoski (Vesaiset)

Timo Matinvesi (Riihimäen Nuorisoteatteri), varajäsen Jani Verho (Helsingin Gayteatteri)

Kari Manu (Kauhajoen NeOn -teatteri), varajäsen Riia Bergring (Nutturlan Makasiiniteatteri)

Jussi Salmi (Nuorisoseurat), varalla Iija Filén (Nuorisoseurat)

Sinikka Siikaluoma (Kuusamon. Näyttämö), varajäsen Joni Pitkonen (Vaahterateatteriyhdistys)

 

Jäsenyhdistykseksi (Teatterit)

Jäsenyhdistykseksi voivat hakea teatterialalla toimivat, rekisteröidyt (tai rekisteröinti vireillä) tai muuten oikeustoimikelpoiset yhdistykset.

Jäsenyhdistys saa Repliikki verkkojulkaisun, liiton tiedotusmateriaalin, esitystiedot SHT:n kotisivuille maksutta, alennusta ilmoitushinnoista sekä mahdollisuuden edustaa liittoa kansainvälisillä festivaaleilla. Lisäksi yhdistys voi hakea kaikkia liiton tuotanto – ja koulutusavustuksia ja tunnustuksia. Jäsenmaksu on 95 € vuodessa (1.1.2019 alkaen).

Hakemukseen tarvitaan liitteeksi mukaan tarvitaan toimihenkilöiden (pj ja sihteeri) yhteystiedot sekä tieto siitä, mihin yhteen osoitteeseen posti lähetetään (huom! sähköinen tiedote niin monelle saajalle, kuin yhdistys haluaa). Lisätietoja talous- ja hallintosihteeri Minna Ahlforsilta.

LIITÄ TEATTERISI SUOMEN HARRASTAJATEATTERILIITTOON TÄÄLLÄ.

Kannatusjäseneksi

Jäsenjärjestöksi

Yhteisöjäsen saa Repliikki-lehden ja kaiken liiton tiedotusmateriaalin sekä alennuksia ilmoitushinnoissa. Jäsenmaksu on 200 €/vuosi.

Liity yhteistöjäseneksi täältä

Jäsenjärjestöksi voivat hakea rekisteröidyt valtakunnalliset järjestöt, joiden toimintaan sisältyy teatteriharrastuksen edistäminen. Niiden alaisilla näyttämöillä on samat edut kuin jäsenyhdistyksillä – myös tuotantoavustusmahdollisuus.

Liity jäsenjärjestöksi täältä

Jäsenmaksu on porrastettu järjestön näyttämöiden lukumäärän mukaan.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Sanna Saarelalta.

UUTTA! Suomen Harrastajateatteriliiton HENKILÖJÄSENYYS on uudistunut täysin. Tule mukaan Suomen suurimpaan harrastajateatteriperheeseen. Lisätietoa henkijöjäsenyydestä ja huikeista eduista täältä: Henkilöjäseneksi

Intranet

Intranet on jäsenten oma sivusto, jonka kautta hoituu monenlaiset asiat. Intranetin kautta pääse päivittämään yhteystietojasi ja hakemaan tuotantoavustuksia ja tunnustuksia sähköisesti. Pidäthän huolen että yhteystietosi ovat ajantasalla.

Oletko jo jäsen? Tunnukset intranettiin on toimitettu  meille ilmoitetuille yhteyshenkilöille sähköpostiin. Jos tunnukset ovat hukkuneet tai yhteyshenkilö vaihtunut, ota yhteyttä [email protected] saadaksesi uudet.

Uusi jäsen? Saat tunnukset kun jäsenyytesi on hyväksytty

Tietosuoja 

Asiakasrekisterimme tietosuojaselosteeseen voi tutustua täältä. Jäsenrekisterimme tietosuojaselosteeseen puolestaan täältä. Kysymyksiä tietosuojaan liittyen voit esittää tuottaja Mari Saariselle: [email protected] / 050-4682138

Suomen Harrastajateatteriliitto on Kansalaisfoorumin jäsen. 

Harrastajateatteriliiton jäsenille kuuluvat mm. seuraavat Kansalaisfoorumin palvelut: 

  • apua kurssien ja opintoryhmien suunnitteluun tai kouluttajien löytämiseen 
  • taloudellista tukea kurssien ja opintoryhmien järjestämiseen 
  • tukea verkkokoulutusten kehittämiseen 
  • maksuttomia tai jäsenille edullisempia koulutuksia 

Kaikki jäsenedut löytyvät Kansalaisfoorumin verkkosivuilta. Tilaa myös Kansalaisfoorumin jäsenkirje, ja saat tuoreet tiedot ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista suoraan sähköpostiisi.