NETTIVIDEO.FI TUO TAPAHTUMAN LÄHEMMÄS KATSOJAA

Liiton kautta on nyt mahdollista saada hyvin edulliseen jäsenhintaan esityksen striimauspalvelut. Striimauksen toteuttaa Nettivideo.fi, joka on perustettu juuri tähän koronan vuoksi kasvavaan striimaus- ja taltiointitarpeeseen. Nettivideo.fi on palvelu, joka yhdistää tapahtumanjärjestäjät ja katsojat helppokäyttöisen videopalvelun avulla. Nettivideo.fi tarjoaa tapahtumalle kokonaisratkaisun, jonka avulla tapahtuman myynti käynnistyy palvelun kautta helposti ja nopeasti. Palvelun kautta tapahtumanjärjestäjät voivat tarjota asiakkailleen tapahtumia tai muuta videosisältöä sekä suoratoistona että tallenteena. Kaikenlaisiin asiakkaan tarpeisiin skaalautuva kokonaisratkaisu sopii pienimuotoisesta esityksestä aina suurempaan konserttiin asti.

Tallennemyynti

Toimita videomateriaali meille, ja huolehdimme tallenteen varmasti sujuvasta jakelusta, katseluoikeuksien myynnistä, raportoinnista ja tilityksestä tapahtumanjärjestäjälle kahdesti kuussa. Taltiointi voidaan toteuttaa myös meidän toimestamme ja halutessanne se voidaan jaella palvelumme kautta taltioinnin yhteydessä myös suorana lähetyksenä.

Suora lähetys ja taltiointi
Videojakelu onnistuu palvelun kautta myös reaaliaikaisesti. Samalla syntyy tallenne, jota voidaan tarjota suoran lähetyksen jälkeen tallennemyyntinä.

Tarjoamme 4 erilaista pakettivaihtoehtoa tapahtuman striimaukseen. Saatavilla myös täysin räätälöityjä ratkaisuja, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 1. Striimipaketti Mini, alk. 150 €
  Livestriimi yhdellä kameralla.
  Perusratkaisu pienimuotoiselle esitykselle, kuten monologille.
 2. Striimipaketti Perus, alk. 250 €
  Kahdella kameralla toteutettu ammattimainen striimi.
  Kuvakulmaan saadaan vaihtelua kamera-operaattorin ja yhden staattista kuvaa tarjoavan yleiskameran avulla.
 3. Striimipaketti Pro, alk. 400 €
  Kolmella kameralla toteutettu ammattimainen striimi.
  Kuvakulmiin saadaan vaihtelua kahden kamera-operaattorin ja yhden staattista kuvaa tarjoavan yleiskameran avulla.

 

Tarjoamme kokonaisratkaisun tapahtuman myyntiin saattamiseksi, sinun ei tarvitse tietää striimauksesta mitään, me hoidamme kaiken!

Palvelun avaaminen on ilmaista ja nopeaa – ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Juho Taipale

[email protected]
p. 050 407 0533

 

”Olen 26-vuotias paljasjalkainen riihimäkeläinen. Nyt tietojärjestelmätieteen opintojen loppusuoralla perustin toiminimen, jonka puitteissa tarjoan pääasiassa erilaisia IT-palveluita. Minulla on yli 10 vuoden kokemus harrastajateatteritoiminnasta Riihimäen Nuorisoteatterissa, jossa olen tehnyt useiden roolien (mm. Pekka Töpöhäntä, Kapteeni Koukku, Angel Dumott Schunard) lisäksi lukuisia valo-, ääni- ja videosuunnitteluja sekä toiminut hallituksen jäsenenä kahdeksan kautta, joista viisi viimeistä varapuheenjohtajana. Tänä keväänä käynnistin Nettivideo.fi-palvelun, jonka avulla haluan tarjota oman apuni harrastajateatterikentän vaikeaan tilanteeseen.”

 

Tutustu: https://nettivideo.fi

Tutustu myös yleisohjeisiin tekijänoikeuksiin liittyen. Ohjeet on laatinut Dramacorner.